Erfaren Däcktekniker Aftén Däckcenter, Åkersberga

Erfaren Däcktekniker Aftén Däckcenter, Åkersberga

Aftén Bil befinner sig nu i en mycket spännande och expansiv fas där vi har stora planer att växa kraftigt som koncern de närmaste 5-åren både genom organisk tillväxt samt genom förvärv. Som anställd hos oss ingår du i en stabil och väletablerad koncern som värderar ett personligt och familjärt tillvägagångssätt i allt vi gör, både internt och externt. Aftén Bil ska vara en självklarhet för våra kunder och dit når vi genom förstklassig service och en personlig kontakt. Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en trygg, effektiv och erfaren däcktekniker.

Arbetsbeskrivning
Som däcktekniker är din viktigaste uppgift att säkerställa kvalitét och utomordentlig service i det dagliga arbetet. Till det vardagliga arbetet hör bland annat hjulskifte, balansering, montering, hjulinställningar, säkerställa och dokumentera däckens skick, laga punktering men även hantera hjul på vårt däckhotell. Du arbetar självständigt men samverkar också med teamet på anläggningen. Vidare arbetar du i enlighet med våra processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg.

Personliga egenskaper
Vi söker Dig som är noggrann, positiv och stolt i ditt yrkesutövande. Du värdesätter hög kvalité i ditt arbete och trivs i en rörlig miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Att hålla tidsplaner samt följa säkerhetsföreskrifter är en självklarhet för dig. . Du kan arbeta självständigt, likväl är du en lagspelare och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor. Vidare är du öppen för förändringar och är inte obekväm med att lägga i en extra växel när det behövs.

Vad vi önskar av dig

· B-körkort är ett krav.

· Behärskar svenska i både tal och skrift. Engelska är ett extra plus.

· Tidigare erfarenhet med liknande arbete.

· God datavana och lätt att sätta dig in i nya system. Tidigare erfarenhet i systemet Däckdata är meriterande.

· Trucklicens alt. erfarenhet av att hantera truck är meriterande.

· Erfarenhet av hjulinställningar är ett stort plus.

· God kunskap i Excel är ett stort plus.


Det här erbjuder vi
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för den som har det som krävs! Några av de förmåner vi på Aftén Däckcenter erbjuder är kollektivavtal, friskvårdsbidrag, förskottssemester, bra arbetskläder och personalrabatter. Som anställd hos oss blir du en del av en familjär organisation med stark gemenskap. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är i Åkersberga. Arbetstiderna är på heltid 40h/veckan där arbetstimmarna är på dagtid mellan 08.00-17.00 samt lördagar 09.00-15.00 under säsong.

Ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta joakim.kavtaradze@aftendackcenter.se. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Österåker
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aftenbil.se/
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aftén Group är en expansiv koncern där utveckling, framåtanda och nyfikenhet är viktiga delar. Vi har 7 anläggningar i Åkersberga, Upplands Väsby och Barkarby och är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Kia, Cupra, Seat och Maxus. Aftén Bils målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra varumärken. Vi vill hela tiden sätta kunderna i fokus och målet är att hela tiden överträffa kundernas förväntningar.