Diagnostekniker / Bilmekaniker

Diagnostekniker / Bilmekaniker

Aftén Bil är ett väletablerat företag i Åkersberga & Upplands Väsby med högt driv och framtidsvisioner.

Vi söker nu fordonstekniker till vår anläggning på Sandkilsvägen 2 i Åkersberga där är vi auktoriserade VW & VW transport, SEAT & Skoda.

Vi erbjuder dig en rolig och utmanande roll i ett företag på framfart. Aftén bils framgång bygger på kundfokus och stark lagkänsla. Vi är en platt och snabb organisation, vi jobbar tätt ihop och har garanterat kul!
Vi håller just nu på att bygga en helt ny Volkswagen anläggning där beräknad inflytt sker under Q2 2021.

Arbetsuppgifter
Som tekniker på Aftén Bil innehåller tjänsten allt ifrån enklare service till djupare felsökning, diagnos och reparationer av fordon. Du ska kunna arbeta självgående och inte vara rädd att ta i där det behövs.

Din profil

Du har fordonsteknisk utbildning och något eller några års erfarenhet som mekaniker. Du är en teamplayer med positiv inställning som är redo att bli en av våra nya stjärnor. Vi förväntar oss att du som söker behärskar svenska och engelska mycket väl, både skriftligt och muntligt. Du kommer behöva läsa in teknik, gå tekniska produktutbildningar, provköra och hjälpa kunder med diagnos samt utföra felsökningar. För att jobba med våra produkter och system så krävs det att du har god datavana.
  • Körkort B är ett krav.

Vi tillämpar ett fortlöpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Österåker
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aftenbil.se/
Sista ansökningsdag 21 nov 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Aftén Bil din MRF Handlare i Åkersberga. Vi har alltid de senaste modellerna i lager för omgående leverans. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta dig som kund i fokus så vi överträffar dina förväntningar.