Sommarjobb som C-Chaufför på Urbaser i Åkerberga!

Sommarjobb som C-Chaufför på Urbaser i Åkerberga!

Till vår kund Urbaser söker vi nu minst en person för sommarjobb som C-chaufför. Är du en ordningsam person som gillar att köra lastbil? Vill du sommarjobba som miljöarbetare? Då vill vi gärna att du söker omgående.

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamling i Österåker samt Vaxholm, med vår depå vid Åkersberga som utgångpunkt. Nu behöver vi förstärka avdelningen under sommaren med en positiv och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB.
Som miljöarbetare har du en viktig roll inom Urbaser. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla rent. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
  • Hantering av fordonsdatorer, RFID-utrustning samt avvikelserapportering.
  • Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.
Vem är du?

Vi söker dig som har C-körkort med tillhörande YKB. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du:
  • Tidigare arbetat som lastbilschaufför och har kunskap om tunga fordon.
  • Har tidigare erfarenhet av någon form av avfallsinsamling.
  • Har lokalkännedom kring Österåker
Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person har du förmåga att arbeta självständigt och är ansvarsfull och noggrann i det du gör.

Om anställningen
Tjänsten som C-chaufför är ett konsultuppdrag som varar från 14 juni t o m 27 augusti huvudsak. Arbetstider måndag-fredag 0600-1500.
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal.För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten snarast genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. I nuvarande situation har vi inte fysiska möten.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Marie Jacobsson 08 598 980 66 marie.jacobsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Sökord, Chaufför, Avfallsinsamling, lastbil, C-kort, YKB, miljöarbetare, Åkersberga, Vaxholm, Österåker, Adecco, Urbaser
Mer info
Kontaktperson Marie Jacobsson
Telefon 0859898066
Område Österåker
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.