Förpackningsoperatör inom tillverkningsindustri i Åkersberga!

Förpackningsoperatör inom tillverkningsindustri i Åkersberga!

Om tjänsten
Som Förpackningsoperatör kommer du att ingå i ett team på 4 personer. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av processövervakning, kvalitetskontroller, dokumentation samt sanering och rengöring. Vidare kommer du att hantera enklare maskinomställningar och vara avhjälpande vid stopp och fel. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag kl. 07:00 till 16:00 men kan komma att ändras vid behov. Därmed att det viktigt att du bor i Norrort.

Om dig
Vi söker dig som har god och omfattande erfarenhet av någon typ av tillverkningsindustri. För att du ska vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du bland annat har god datavana, fullgjort gymnasiet och inte har kraftig gluten-, soya- eller nötallergi. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete i affärssystem/MPS-system.

Vi ser gärna att du som person är flexibel, lösningsorienterad och kan hantera ett högt arbetstempo. Du ska inte vara rädd att hugga i där det behövs och framförallt vara riskmedveten.

Viktigt för tjänsten är:
  • Mycket god svenska i tal, skrift och läsförståelse.
  • God engelska i tal, skrift och läsförståelse.
  • Kvalitetsmedvetenhet
  • Noggrannhet
  • Flexibilitet och pålitlighet
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Athina Bagiopoulou via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Förpackningsoperatör, Åkersberga, Stockholm, Operatör
Mer info
Område Österåker
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.