Kock med känsla för service

Kock med känsla för service

Restaurang TwoSixtyFour.

Vårt restaurangteam består av passionerade medarbetare i kök, servis och kiosker. Vi har haft en fantastisk utveckling de senaste tre åren och vi planerar för ännu ett rekordår. Vi serverar frukost, lunch och á la carte samt helhetsarrangemang för konferenser, tävlingar och fester. Restaurangen är det sociala navet i helheten. Matens kvalitét toppas med en stor portion personlig, engagerad och kunnig service.
Restaurangen är nog den avdelningen som har högst tempo under delar av våra öppettider. Vi söker dig med en förmåga att få andra människor att gilla dig i stora variationer av tempo. Nu söker vi en heltidskock (året runt), en säsongskock och servispersonal.

KOCK – HELTID

– Delaktig i att
utveckla den mest uppskattade maten

– Laga mat ifrån grunden med fina råvaror

– Värdskap i restaurangen
för att sprida stolthet, glädje och engagemang för våra gäster och medlemmar

ÖNSKEMÅL – 20 år eller äldre

– Restaurangutbildad

– Dokumenterad
uppskattning för tidigare erfarenhet
Mer info
Kontaktperson Tommy Hellström
Telefon 08-54085165
Email Mejla Tommy Hellström
Område Österåker
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ostgk.se
Sista ansökningsdag 7 apr 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Österåkers Golfklubb är en av de mest expansiva och utvecklings intensiva anläggningarna och klubbarna i Sverige. Under 2019 öppnade vi vår nya bana Öster by Stenson som fått otroligt fina recensioner från golfspelare och nationell- och internationell golfpress. Förutom våra fina golfbanor, padelbanor och konferensservice har vi vår restaurang
TwoSixtyFour som fungerar som ett nav i verksamheten. Där möts man, äter och umgås. Restaurangen erhöll under 2019 utmärkelsen Årets Bästa Golfkrog 2018. Golfsäsongen börjar någon gång mellan mars och maj och slutar i mitten av oktober. Sök nu så kallar vi till intervju så snart vi kan. Introduktionsdagar genomförs under februari och mars så att du är redo att serva våra medlemmar och gäster när det är dags för dig att börja.