Restaurang TwoSixtyFour på Österåkers Golf söker en servitris/servitör

Restaurang TwoSixtyFour på Österåkers Golf söker en servitris/servitör

Österåkers Golfklubb är mitt upp i ett av Sveriges mest spännande sport och fastighetsprojekt!
Inom de närmaste åren bygger vi om hela vår anläggning och vi gör det tillsammans med Henrik Stenson Golf Design. När vi är klara kommer vi erbjuda våra medlemmar och gäster 36 hål i mästerskapsklass, 9 håls par 3 bana, ett träningsområde med driving range och närspelsområde i världsklass. Nyligen öppnade vi även tre paddelbanor och till vintern anlägger vi skidspår.
Restaurangen TwoSixtyFour är för många av våra medlemmar och gäster klubbens hjärta och vi står för hög servicenivå, god och vällagad mat, flexibilitet och teamkänsla.Vill duvara med på vår resa? Vi kan erbjuda dig en dynamisk arbetsplats där du får möjlighet att vara med och utveckla klubben och restaurangen till något unikt.
Vi som restaurangteam sätter vår prägel genom den service vi ger.
Vi jobbar i en trivsam och härlig miljö dit ungefär 250 lunchgäster kommer varje dag. Vi har även konferenser, festmiddagar, företagsevenemang, julbord, temakvällar, frukostar etc. Vi har en fantastisk teamkänsla och ett bra arbetsklimat där vi arbetar hårt och har roligt tillsammans. Just nu är vi sex personer och med dig blir vi sju. Under golfsäsongen har vi öppet kvällar/helger alla dagar i veckan och under lågsäsong har vi stängt de flesta kvällar/helger.Som servitris/servitör jobbar du mycket nära restaurangansvarig och arbetar med:

Den dagliga driften i restaurangen

Servering, kassahantering och allt som tillhör matsalsarbete

Att servicenivån hålls hög

Genomförandet av fester, event, konferens mm.

Mottagning av leveranserVi ser gärna
att du är en trygg och glad person med bra servicekänsla, hög ambitionsnivå och rätt inställning. Du känner stolthet i att ge en genuin bra service och har en drivkraft i att skapa en unik, trivsam och lönsam golfrestaurang. Andra personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är positiv, lösningsorienterad, flexibel och med god kommunikationsförmåga. Du vill gärna fortsätta att utvecklas tillsammans med oss och växa i din roll med mer ansvar i form av personal, schema, inköp mm.
Du har minst 3 år erfarenhet av arbete i restaurang. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och det är en fördel om du har god kunskap om mat och dryck.Det är en tillsvidaretjänst på 100% med provanställning i sex månader. Arbetstiderna är varierande och följer schema. Lön enligt överenskommelse.

Vi har kollektivavtal.Tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person till teamet.


Mer info
Telefon 08-54085165
Email Mejla Österåkers Golf AB
Område Österåker
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ostgk.se
Sista ansökningsdag 3 nov (38 dagar kvar)