Hoppa till innehåll
Oskarshamns Transport AB logotyp

Vill du jobba som chaufför med framtidens VA-tjänster?

Publiceringsdatum
17 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Susanne Lundh
Email
Vill du ta nästa steg i karriären?

Är du redo för en ny utmaning och även utveckling i karriären? Vill du vara en del av ett mindre företag med en stark familjär känsla? Har du en passion för utveckling och möjligheten att påverka din egen framtid? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Vi söker nu efter en chaufför & inspektör till vår TV Buss.

Vad är TV buss?
Oskarshamns Transport AB kan utföra en rörinspektion av ditt system med hjälp av filmutrustning. Med hjälp av en kamera som anpassas efter rörets dimension kommer du att inspektera och filma hur röret ser ut inuti för att därefter planera åtgärder. Kamerautrustningen filmar i 360 graders vinkel och är vattentät. Där har vi den senaste utrustningen som innehåller både profilmätning samt ovalitetsmätning.

Vår ambition:
Vi söker passionerade och engagerade individer som är redo att ta nästa steg i sin karriär. På vårt företag får du inte bara en anställning – du blir en viktig del av vår familj och vår framgångssaga.

Vi tror på långsiktighet och investerar i våra medarbetare genom intern och extern utbildning för att bygga en stark framtid tillsammans. Vi förväntar oss att du har en tydlig plan för din framtid och delar vår ambition, vi erbjuder även en konkurrenskraftig lön samt andra förmåner till den rätta kandidaten som underlättar hens vardag

Om oss:

Med tanke på den ökande efterfrågan på våra VA-tjänster samt expanderingen så söker vi en ny personalstyrka och har även stora framtidsvisioner, Våra uppdrag sträcker sig över angränsande kommuner, vilket ibland kan kräva övernattning. Dessutom ingår spolbils uppdrag och jourtjänst i arbetsuppgifterna.

Vem vi söker:
Vi uppmuntrar både kvinnor och män att söka tjänsten, då egenskaper som noggrannhet och uthållighet är av stor vikt i denna roll. Du behöver ha förmågan att samarbeta i en grupp där flera aktörer samverkar samtidigt som du kan driva projekt självständigt.

Krav:
  • C-körkort
  • Yrkeskompetensbevis (YKB)
Meriterande:
Erfarenhet inom VA (Vatten och Avlopp) är meriterande och kan väga tungt i urvalsprocessen.

Vid frågor kring tjänsten:
Ring oss på Tel:070-6117013

Ansökan:

Vi är intresserade av att lära känna dig. Skicka din ansökan redan idag via e-post till susanne@oskarshamnstransport.se senast 15/12 eller via ansök knappen i annonsen.

Vänta inte med din ansökan då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet i annonsen.

Vi kommer att göra ett första urval och återkoppla till de kandidater som går vidare i processen. Varmt välkommen för att bli en del av vårt dedikerade team och bidra till vår fortsatta framgång inom VA-tjänster.

Vi har tagit ställning gällande process och media för att publicera denna annons och vi undanber oss därför vänligt men bestämt uppsökande samtal om detta och från rekryteringbolag.
Oskarshamns Transport AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oskarshamns transport AB arbetar med modern och pålitlig utrustning.
Vår fordonspark består av supermoderna och kraftfulla fordon som klarar alla förekommande uppdrag , t.ex. 2 st. Stor Recycling bilar , vanliga spolbilar , 2 st. Tv-inspektionsbussar , container bilar med eller utan släp.

Företaget innehar transport tillstånd för yrkesmässig trafik samt tillstånd för farligt avfall och övrigt avfall. Vi arbetar i hela Oskarshamns området men även övriga kommuner runt om med ambitionen att jobba långsiktigt och erbjuda en hög servicenivå mot våra kunder.

Vår samarbetspartner är GDL transport ÖST som vi gemensamt med hittar helhetslösningar till våra kunder.
https://www.oskarshamnstransport.se/