Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Truckförare sökes till kund i Oskarshamn

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Truckförare till vår kund i Oskarshamn

Erfaren truckförare sökes till spännande uppdrag hos vår kund i Oskarshamn. Ta steget mot en stabil karriär i logistikbranschen och bidra till en effektiv och säker verksamhet. Visa upp din kompetens i ett teamorienterat arbetsklimat och utvecklas tillsammans med oss.Om tjänsten


Som truckförare kommer du att ansvara för att köra och lossa last med truck på vår kunds lager. Du kommer att hantera material och produkter med noggrannhet och effektivitet. Vid behov kan du även få hjälpa till med andra arbetsuppgifter relaterade till lagerhantering. Det är viktigt att du följer arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter för att säkerställa en trygg arbetsplats.Krav på dig som söker


Vi söker dig som är erfaren och kunnig inom truckkörning, specifikt med motviktstruck. Du har genomfört relevant utbildning och har god kännedom om säkerhetsföreskrifter och rutiner. Du är noggrann, ansvarstagande och har goda kommunikationsförmågor. Flexibilitet och förmågan att arbeta i team är viktigt. Erfarenhet av lagerarbete och truckcertifikat är meriterande.

Om oss

Vår kund är ett internationellt företag inom högteknologisk plåtindustri och en pålitlig underleverantör av fordons-, konstruktions-, truck- och entreprenadmaskinsdetaljer. Med fokus på plåtbearbetning, hydraulpressning och svetsning, erbjuder de enastående lösningar inom dessa områden.

Ansökan

För att söka tjänsten skapar du ett konto hos oss där du bifogar CV och personligt brev. Du är självklart välkommen att kontakta oss om du har några frågor om oss eller om tjänsten.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om anställningen

Placeringsort: Oskarshamn

Typ av anställning: Allmän visstidsanställning

Arbetstider: 2-skift
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 mars 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.