Hoppa till innehåll
Be-Ge Lastbilar AB logotyp

Vi söker en lastbilstekniker/-mekaniker i Oskarshamn

Vill du arbeta med världsledande fordon och företag i en framtidsbransch tillsammans med ett team av duktiga kollegor? Då är det dig man eller kvinna som vi söker!

Vem är du?
  • Serviceinriktad
  • Intresse för teknik
  • Vilja till ständiga förbättringar
  • Gillar problemlösning

Vad erbjuder vi dig?
  • Bra villkor med kollektivavtal
  • Kontinuerlig utbildning
  • Trivsam arbetsmiljö
  • Arbeta i en framtidsbransch

Ansökan

Ansökan skickas till:
viktor.zander@bil.be-ge.se , eller ring Viktor på 0491-761521.

En av våra lastbilstekniker:
Johan Höckerfelt, Be-Ge Lastbilar Oskarshamn

"Jag har jobbat på Be-Ge Lastbilar sedan 2002 och trivs fortfarande lika bra. Det bästa med jobbet är att det är väldigt varierande - ingen dag är den andra lik vare sig jag är inne på verkstaden eller ute på vägarna. Att det kommer ske stora förändringar i samband med att fler och fler övergår till elfordon känns också väldigt spännande. "

Be-Ge Lastbilar AB är Scanias äldsta återförsäljare sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns placerade i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan göra underhåll på det mesta inom tunga fordon. Be-Ge Lastbilar AB ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1,194 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 550 personer.

Vi använder oss av löpande rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Viktor
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och i Visby från och med juli 2017. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan serva allt inom vårt segment. Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 800 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 500 personer varav cirka 350 i Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare