Projektledare till Hitachi - Figeholm

Projektledare till Hitachi - Figeholm

Är du driven, social och redo för en roll med mycket ansvar? Har du erfarenhet av projektledning? Då har vi jobbet för dig!
Kom som du är och förbered dig på att bli bättre genom att lära av andra. Ta med din passion, ta med din energi och anslut till ett team som uppskattar en enkel sanning: Mångfald + Samarbete = Innovation


OM TJÄNSTEN
Som projektledare är du ansvarig för planering, koordinering och hantering av alla aspekter av ett implementeringsprojekt där du och ditt team ska implementera SAP S4/HANA i hela organisationen. Du ansvarar över överenskomna mål i tid, budget, kvalitet och funktionalitet. Du arbetar i samordning med interna PG eller 3:e partsprojekt-exekveringsresurser.
Du kommer leda ett PMO-team och övervaka IS-programmets/IS-projektportföljens leverans enligt överenskomna mål, identifierar potentiella risker och föreslår begränsningsåtgärder.
Du ska kunna driva och sätta upp hela organisationen så det passar det globala projektet. I din roll ska du även ta fram resurser för framtagande av utbildningar, tester, datamigration och implementering.

Tjänsten utförs dagtid på plats i Figeholm. Uppdraget sträcker sig minst ett år då projektet planeras gå live i januari 2024 men sträcker sig fram till våren 2024.

DIN BAKGRUND
Vi ser att du är en erfaren projektledare inom IT och förändringsledning. Du har tidigare lett projekt och ansvarat för budget, tid och personal. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i och byta affärssystem samt erfarenhet av att arbeta mot uppkopplade system och processer. Gärna SAP S4/HANA
Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Mer om Hitachi Energy
Hitachi Energy är en banbrytande teknikledare som hjälper till att öka tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla. De hjälper till att hålla lamporna tända, fabrikerna i drift, våra sjukhus och skolor öppna. Tillsammans med kunder och partners revolutionerar de tekniken och möjliggör den digitala transformationen som krävs för att accelerera energiomställningen mot en koldioxidneutral framtid. De utvecklar världens energisystem till att bli mer hållbart, flexibelt och säkert samtidigt som de balanserar socialt, miljömässigt och ekonomiskt värde. Hitachi Energy har en väldokumenterad meritlista och en oöverträffad installerad bas i fler än 140 länder. Verksamheten har huvudkontor i Schweiz och cirka 38 000 medarbetare i 90 länder som genererar affärer på ungefär 10 miljarder USD.

Figeholm är en affärsenhet inom Hitachi Energy som etablerades 1931 där vi tillverkar isolationsmaterial som används i våra kunders transformatorer över hela världen. Pappersmaskinen är navet i verksamheten i Figeholm, här tillverkas boards som är vår viktigaste leveransenhet. Dessutom vidareförädlar vi en betydande del av våra boards till laminat i en hög automatiserad produktionslina som håller på att tas i drift.

Om anställningen hos Adecco
Tjänsten är ett konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att vara fortsatt aktuell i processen.

Kontaktuppgifter
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sebastian Baard, sebastian.baard@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.