Butikssäljare vid behov sökes till Swedish Agro i Oskarshamn

Butikssäljare vid behov sökes till Swedish Agro i Oskarshamn

Ser du dig själv som en serviceinriktad person med kunskap inom djur, lantbruk och trädgård? Sök då tjänsten som butikssäljare!

Vi söker omgående en butikssäljare som trivs med serviceyrket och vill hjälpa oss att varje dag sätta kunden i centrum. Tjänsten avser en timanställning, det kan röra sig om både vardagar, helger och sommar.

Arbetsuppgifter
I din roll som butiksmedarbetare sätter du alltid kunden i centrum med kundservice och delar med dig av professionell produktkunskap om företagets sortiment. Du ser till att butiken är välfylld utefter det sortiment som köps in och att sälj- och kampanjartiklar är uppdaterade. I arbetet kommer du också att arbeta i kassan och se till att kunden är nöjd efter sitt besök hos oss.

Din bakgrund
  • Gymnasieutbildning, gärna inom handel och administration eller lantbruk
  • God datorvana
  • Meriterande om du tidigare arbetat i butik samt har kännedom av någon av områdena trädgård, husdjur, lantbruk, skog och jakt.
Personliga egenskaper
Som person har du ett stort intresse för service och försäljning och att hjälpa kunder med deras behov. Du är nyfiken att lära dig nya saker och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är också en lagspelare som delar med dig av kunskaper men också tar ansvar för din egen utveckling. Du är noggrann och gillar ordning och reda samt har en känsla för butikslayout. Vi ser det som en självklarhet att du är en ansvarsfull person som är flexibel då arbetet kräver det.

Tjänsten är en timanställning vid behov med placering i butiken i Oskarshamn. Vi rekryterar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Georg Wester på 072-5807904

Sista ansökningsdag 2021-05-08

Sök tjänsten genom länken nedan:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143669&DepartmentId=18971&SkipAdvertisement=true
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Swedish Agro Shoppen
Swedish Agro har nio butiker i Kalmar län och två i Kronobergs län. Sortimentet är främst inriktat på trädgård, husdjur, lantbruk, skog och jakt.

Om Swedish Agro
Swedish Agro är en del av den internationella lantbrukskoncernen Danish Agro. Swedish Agro är koncernens svenska dotterbolag och etablerades år 2011. Bolaget har sedan dess utvecklats från att enbart vara specialiserat på försäljning av insatsvaror inom växtodlingsområdet till att nu vara en komplett leverantör till våra kunder.