Produktionstekniker sökes för heltidstjänst i Oskarshamn!

Produktionstekniker sökes för heltidstjänst i Oskarshamn!

Trivs du i en roll där du får vara spindeln i nätet? Brinner du för förbättringsarbete och logistik? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en produktionstekniker i Oskarshamn för kunds räkning. Som produktionstekniker kommer dina arbetsdagar vara varierande, med fokus på effektivisering av logistikprocessen samt utföra analyser av maskinutrustning för optimering av kundens produktionskapacitet. Planering av investeringsprojekt ingår också i rollen. Som produktionstekniker har du därmed möjlighet att hjälpa en storkund att utvecklas och möta framtidens utmaningar!

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos kund där vi hanterar rekryteringsprocessen.

Detta söker vi:
  • Du som söker har en högskole- eller ingenjörsutbildning. Här är relevant inriktning meriterande (exempelvis: maskinteknik, produktionsteknik eller industriell ekonomi).
  • Erfarenhet av produktionsteknik samt effektivisering av maskinutrustning är högt meriterande.
  • Du behärskar svenska och engelska, och är kommunikativ i både tal och skrift.
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Här ser vi gärna att du har en god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta med flera olika projekt samtidigt och har ett öga för detaljer. Men framför allt tittar vi på om du har drivet och villigheten att hjälpa kunden att utvecklas!
Vi arbetar med löpande urval så tvivla inte med att ansöka redan idag.

Sökord: Oskarshamn, Produktionstekniker, Logistik, Heltid, Omgående

Sökord: Oskarshamn, Produktionstekniker, Logistik, Heltid, Omgående
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com