Säljare Oskarshamn

Säljare Oskarshamn

Stena Recycling fortsätter satsa, vi söker nu en

SÄLJARE till Oskarshamn

Delar du vår passion för hållbara affärer? Vårt arbete tar aldrig slut...
– It starts here.

Att vara Säljare hos oss handlar om att vara steget före och vilja lite mer. Att ha ambitionen att arbeta smartare, lyckas bättre och alltid utvecklas och utmana sig själv. Att vara våra kunders självklara samarbetspartner och tillsammans med dem sätta höga mål för att långsiktigt utveckla affären framåt. Vill du vara med på resan? - It starts here.

Våra Säljare verkar i en utvecklande och utmanande bransch och har därmed en fantastisk förmåga att göra det lilla extra som gör hela skillnaden för våra kunder. Deras uppdrag är att förstå kundens verksamhet för att kunna avgöra hur Stena Recycling kan bidra till värdeskapande avfallshantering och anpassade återvinningslösningar. De bygger affären, kundrelationen och Stenas varumärke på ett professionellt och kreativt vis.

Vi söker nu dig, som precis som dem, vill jobba mot högt uppsatta mål för att nå lite längre. Det kommer krävas uthållighet, innovation och vinnarskalle. Du kommer vara en del av en miljö där laganda, energi och humor värdesätts högt. Du bygger din kundkrets i Oskarshamn med omnejd vilket sker genom aktiv prospektering, tillvaratagande av ditt befintliga kontaktnät, referenser och närvaro i branschforum. Det fina är att det andra ser som avfall ser vi som möjligheter!

Vi söker dig som har:
  • brinnande intresse för affärer och vilja att bidra till en bättre miljö
  • god förhandlingsvana
  • resultatinriktad och tar initiativ för att hitta nya kontaktvägar
  • god erfarenhet av försäljning B2B, där tjänsteförsäljning är extra meriterande
  • eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi, marknad eller försäljning
  • ett stort nätverk i Oskarshamn med omnejd
  • B-körkort är ett krav
Vi erbjuder dig
Stena Recyclings decentraliserade organisation präglas av delegerat ansvar, personligt engagemang, affärsglädje, förtroende samt respekt för varje enskild medarbetares förmåga. Vi har stora förväntningar på våra medarbetare. I gengäld erbjuder vi en både spännande och trygg arbetsplats där utveckling är centralt. Som säljare har du därför en regelbunden dialog med din närmaste chef, där ni följer upp resultat, utvärderar prestationer och projekt samt blickar framåt. Vi tror på ett levande samarbete där både du och företaget ständigt utvecklas mot nya mål. Tjänsten har placering på vår anläggning i Oskarshamn.

Personliga egenskaper
Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar. Du driver självständigt dina affärer framåt, är orädd och ihärdig. Vi tror att du är en social person som lätt anpassar dig till olika människor och situationer. Du har också förmåga att se helheten och prioritera ditt arbete effektivt. Sist men inte minst hoppas vi att du är en person som bjuder på dig själv och din unika kompetens.

Nu vet du vilka vi är, vi vill veta mer om dig!

Ansökan
Skicka in din ansökan tillsammans med en motivering till varför just du passar för tjänsten. Vi vill ha din ansökan senast den 18 november 2018 dock kommer vi ha ett löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas föra sista ansökningsdag. Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Regional säljchef Carolina Skogsberg 010-445 7740 alternativt Rekryteringsansvarig Christina Johansson 010-445 8613.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Carolina Skogsberg
Telefon 010-445 7740
Område Oskarshamn
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med 1 650 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. www.stenarecycling.se