Filialchef Oskarshamn

Filialchef Oskarshamn

Stena Recycling i Oskarshamn söker en marknadsmässig och relationsbyggande

FILIALCHEF

Filialen i Oskarshamn är mitt i en spännande utvecklingsresa och vi söker därför dig som drivs av att utveckla verksamheter och vill kombinera hållbarhet och ledarskap i en framtidsbransch! Är du en entusiasmerande ledare med intresse för hållbarhet och verksamhetsutveckling? Brinner du för att göra goda affärer för oss och våra kunder, samt vill arbeta i en bransch i ständig utveckling?

Din nya roll

Som Filialchef får du möjlighet att arbeta med strategisk affärsutveckling inom ett område som ständigt växer – återvinnings- och miljöservicetjänster. Du har en nyckelroll i vidareutvecklingen av din filial och framtida tillväxt i Oskarshamn. Tillsammans med säljteamet, administratörerna och produktionsarbetarna kommer du att arbeta aktivt för att ständigt utveckla och förbättra filialens kundrelationer, marknadsposition och lönsamhet.

I rollen ingår:
  • Övergripande ansvar för att styra och följa upp filialens resultat, marknadsarbete och produktion
  • Leda, utveckla och entusiasmera dina 6 medarbetare
  • Identifiera nya affärsmöjligheter och aktivt marknadsföra Stena Recyclings miljöservicetjänster
  • Utveckla lönsamheten genom effektivisering och optimering av produktionsflöden samt resursplanering
Du ingår i region Sydosts ledningsgrupp, där du tillsammans med Regionchef, Filialchefer, Säljchef och Administrativ chef arbetar för att utveckla regionen genom att bland annat utarbeta lokala och regionala marknads- och säljstrategier. Du har resultatansvar för din filial och samverkar med kollegor för bolagets gemensamma resultat.

Vem är du?

Vi söker dig som har stor förståelse för att utveckla affärer genom ett tydligt och lyhört ledarskap samt god kännedom om ekonomi, marknad och kund. Som ledare hos oss behöver du vara ärlig och öppen, en lyhörd vägvisare och sätta dina medarbetare i centrum. Utöver det har du en god förmåga att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer och se till att affären går i hamn. Dessutom är du en prestigelös lagspelare med ett tydligt driv att utveckla filialen och dess medarbetare. Vi ser gärna att du har ett starkt intresse för marknads- och utvecklingsfrågor.
  • Minst 5 års erfarenhet från en liknande ledarposition med stort affärs- och marknadsfokus
  • Lyhörd, öppen och ärlig ledare som har lätt för att leda och inspirera/coacha dina medarbetare
  • Handlingskraftig med stort engagemang för filialens utveckling och lönsamhet
  • Diplomatisk och resultatinriktad med ett tydligt fokus på målstyrning och uppföljning
  • God förmåga att nätverka, både internt i bolaget och externt
Då vi strävar efter en jämn könsfördelning inom bolaget ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att vara med på en resa för att möta framtidens utmaningar med hållbara lösningar. Filialen i Oskarshamn är under utveckling och du får därmed vara med och driva en spännande utvecklingsresa där entreprenörskap och delaktighet är centrala begrepp.

Ansökan

Är du intresserad och vill veta mer om oss eller rollen är du välkommen att kontakta Regionchef Clas Hultqvist på 010-445 8131. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sarah Erikérs på 010-445 7237. Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför att söka tjänsten snarast, dock senast 25 november 2018.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Clas Hultqvist
Telefon 010-445 8131
Område Oskarshamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med mer än 1 500 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. www.stenarecycling.se