Renaulttekniker

Renaulttekniker

Till vår serviceverkstad i Oskarshamn söker vi en Renaulttekniker

Om tjänsten:

Som Renaulttekniker blir din uppgift att boka arbeten, ta emot kunder, reparera och serva bilen samt fakturera. Kort sagt, ansvarar du för hela kundkontakten i samband med att du reparerar och servar bilen.

Du är en utåtriktad, positiv person som har lätt för att skapa kontakter och har en väl utvecklad känsla för service. Kundomsorg är av högsta prioritet. Du är dessutom flexibel och har en stor portion eget driv.

Med tanke på dagens komplexa och teknikintensiva bilar så är det ett krav att du har fordonsteknisk utbildning och flerårig erfarenhet av arbete med bilar. Erfarenhet av administrativt arbete samt kundmöten är meriterande. Erfarenhet av Volvo eller Renault är ett plus, likaså om du jobbat som PST eller på annat sätt haft mycket kundkontakt.

B-körkort erfordras.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Rekryteringprocessen sker löpande.

Vänligen skicka din ansökan eller eventuella frågor om tjänsten via e-post till Servicechef Henrik Lönn: henrik.lonn@skobes.se
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 mars (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skobes genomsyras av "personligt hela vägen" vilket innebär att du har en äkta vilja att ge god, personlig service och ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt. Det är av yttersta vikt att våra medarbetare är både kompetenta och engagerade och därför är vi beredda att investera i dig.

Utöver ett roligt, utmanande och tillfredsställande arbete erbjuder vi också möjlighet till kompetensutveckling. Självklart får du också en god introduktion i vår Skobesanda när du börjar för att snabbt komma in i verksamheten och företagskulturen.