Drifttekniker

Drifttekniker

Arbetsuppgifter

Som Drifttekniker kommer du att övervaka och styra driften av det aktiva materialet. Du övervakar processen från ett kontrollrum och följer processen ute i verksamheten genom kontinuerliga arbetsuppgifter. I arbetet tar du egna kontroller och kontrollerar proverna i vårt eget processlaboratorium, ansvarar för företagets interna reningsverk och interna återvinning.

Du identifierar och rapporterar tekniska problem och arbetar aktivt med att snabbt lösa och åtgärda problem som uppstår. Arbetet innebär ett stort eget ansvar och nära samarbete med dina kollegor. I rollen som Drifttekniker arbetar du även som säkerhetsledare och agerar första insats vid eventuell olycka/brandlarm.

Arbetet är förlagt till kontinuerligt 6-skift med storhelgsdrift.

Bakgrund och egenskaper

Vi söker dig med som lägst gymnasieutbildning inom driftteknik/processoperatör. Har du vidareutbildning som drifttekniker/processoperatör ser vi det meriterande. Du har gärna några års erfarenhet av liknande roller men vi söker även dig som nyligen avslutat dina studier.

Som person trivs du med att arbeta självständigt såväl som i grupp där din goda samarbetsförmåga är av betydelse. Du tar stort eget ansvar över ditt arbete och arbetar noggrant och kvalitetsmedvetet. Du sätter säkerheten först och trivs i roller där du arbetar förbättringsorienterat och är van vid att identifiera och lösa problem.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Saft AB
Telefon 0491-680 00
Område Oskarshamn
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saft-koncernen är världsledande inom forskning och utveckling samt tillverkning av högteknologiska batterier för industri-, kommunikations-, rymd- och försvarsapplikationer. Koncernen har drygt 4,000 anställda, 31 säljkontor runt om i världen och 16 tillverkande enheter.

Saft AB i Oskarshamn omsatte 2021 cirka 1,4 miljarder kronor och antalet anställda är drygt 500. I Oskarshamns-fabriken finns utvecklingsavdelning och delar av Saft-koncernens globala sälj- och marknadsavdelning. 99% av fabrikens tillverkning går på export. Läs gärna mer på www.saftbatteries.com.