Ytbehandlingspecialist

Ytbehandlingspecialist

Tjänsten

Är du intresserad av att arbeta globalt och specialisera dig inom ett produktionstekniskt område? Nu söker Scania en erfaren ytbehandlingsspecialist där syftet är att du ska fördjupa dig inom området för produktintroduktioner i målningsprocessen på hytt. Tjänsten är baserad i Oskarshamn på vårt Tekniska Center, med möjlighet att utgå från Södertälje. Organisationen arbetar tätt ihop med konstruktion och produktion för att anpassa produkterna enligt Scanias produktionsprocesser.

Arbetsuppgifter

I rollen som ytbehandlingsspecialist ingår du i ett team som ansvarar för vår globala introduktion av nya produkter i våra fabriker i Oskarshamn, Nederländerna och Brasilien m fl. Därtill kommer du ansvara för att säkerställa att Scanias ingående komponenter och produktionsprocesser samverkar för att uppnå en bra produkt. Du kommer redan från början ha och etablera ytterligare kontakt med nämnda produktionsenheter, relaterade nätverk med specialister inom Scania, andra parter inom koncernen, våra underleverantörer samt arbeta med forskning och fördjupning inom området.

Din profil

På sikt ser vi dig som vår specialist inom ytbehandling.

Vi söker dig som:
  • Har en Bachelor- eller Mastersexamen inom företrädesvis kemiteknik, maskinteknik eller liknande.
  • Har en god teknisk kompetens och framförallt förmågan att analysera komplexa system och hitta effektiva lösningar. Kunskap inom simulering är meriterande.
  • Är processorienterad och strukturerad
  • Har förmågan att entusiastiskt bidra med din expertis för att lösa problem.
  • Kontinuerligt vill bistå med kunskap och kreativitet.
  • Har ett intresse för att lära och utveckla både dig själv och din arbetsgivare.
  • Har goda kunskaper i engelska och svenska.
Arbetstid

Dagtid

För mer information

Har du frågor, kontakta gärna gruppchef Lotta Miss på telefon 0491-464 023 eller
HR Business Partner Oskar Kardmo Drott, telefon 0491-464 478.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Ansök via HR InLine. Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.