Sommarteknolog

Sommarteknolog

Ser du din framtid inom produktion och logistik. Studerar du på högskola eller universitet? Som sommarteknolog på Scania Oskarshamn har du chansen att få nyttig erfarenhet för framtiden och goda förutsättningar för personlig utveckling.

Under fem veckor på sommaren genomför du som sommarteknolog uppdrag i någon av teknikgrupperna i våra verkstäder. Parallellt med detta deltar alla sommarteknologer i ett program med syfte att få god inblick i vår verksamhet. Programmet ger varaktiga och givande kontakter både på Scania och med andra studenter från olika skolor. Arbetet som sommarteknolog på Scania Oskarshamn pågår under veckorna 24-28.

Scania Oskarshamn omfattas av verksamhetsområdena - press, kaross, målerierna, montering, materialhantering och ett tekniskt center.

Kvalifikationer
Studerar till civil- eller högskoleingenjör med teknisk inriktning och genomfört två år eller mer av din studier med minst ett år kvar. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du studerar Maskinteknik eller Industriell ekonomi.

Vi söker dig som är utåtriktad, drivande, ambitiös och har en god analytisk förmåga. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta.

Ansökningsperioden för Sommarteknolog Scania Oskarshamn 2019 är 7 januari - 10 mars.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 10 mars (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.