Sommarjobb på Scania Oskarshamn, Kalmar Län

Sommarjobb på Scania Oskarshamn, Kalmar Län

Scania Oskarshamn erbjuder sommarjobb inom produktion. Produktionen omfattas av många olika arbetsuppgifter inom olika verksamhetsområden. Våra fem verkstäder är - press, kaross, måleri, montering och logistik.

I pressverkstaden sköter du som sommarjobbare bland annat de olika pressarna och paketerar plåten som sedan ska svetsas samman i karossverkstaden. I målerierna grundmålas och täcklackeras hytterna och i monteringsverkstaden monterar du hyttens inredning, komponenter och detaljer. Inom logistik och materialhantering ser du till att materialet fördelas till monteringen och dina uppgifter är att packa material och köra truck. Läs mer om arbetet i de olika verkstäderna här. I ansökningsformuläret anger du vilket område du är intresserad av att arbeta inom.

Kvalifikationer
Studerar på gymnasium, högskola eller universitet och kommer fortsätta med det under hösten. Vi söker dig som tycker att produktion är spännande, du är nyfiken och vill se hur verksamheten fungerar. Arbetet är 2-skift och därför kräver vi att du som söker har fyllt 18 år.

Ansökan
Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betygskopior.

Ansök idag! Tjänsterna tillsätts löpande under ansökningsperioden.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.