Scania Industrial Maintenance produktionsunderhåll söker Automationselektriker

Scania Industrial Maintenance produktionsunderhåll söker Automationselektriker

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Scania Industrial Maintenance produktionsunderhåll i Oskarshamn söker nu Automationselektriker till målerierna.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att bedriva avhjälpande och förebyggande underhåll via underhållsystem på produktionsutrustning såsom felsökning i styrsystem, robot och även visst mekaniskt arbete, samt uppdateringar av dokumentation och programvara.
Du medverkar i förbättringsarbeten i nära samarbete med våra kunder samt utreder och inför nya funktioner.

Din profil
Du kan schemaläsning och tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Erfarenhet från kundrelationer är meriterande.
Eftersom vi arbetar i nära kontakt med vår kund är det viktigt att du är positiv och har en god känsla för service. Du ser problemlösning som en utmaning.
Arbetet är väldigt varierande och du har goda möjligheter till vidare utveckling
Du har godkänd el-utbildning gärna kompletterat med några års yrkeserfarenhet, erfarenhet och kunskap av mekanik är meriterande.

Arbetstid: Skift
Placering: Oskarshamn

Information och ansökan
För ytterligare information kontakta:
Henrik Edlund, Underhållsledare, tfn. 0491-765565, henrik.edlund@scania.com
Jerker Viberg, HR Business Partner, tfn. 0491-765118, 0700-827548, jerker.viberg@scania.com

Låter detta intressant?
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan görs via www.scania.se/jobb och ska innehålla personligt brev, CV och eventuella relevanta intyg. Välkommen med din ansökan senast 30 april, märkt ”20191392”.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.