Projektledare med inriktning mot Kina, MCEP (Produktionsteknisk utveckling).

Projektledare med inriktning mot Kina, MCEP (Produktionsteknisk utveckling).

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Projektledare med inriktning mot Kina

MCEP söker nu en ny kollega till sitt team som i huvudsak kommer arbeta med Scanias nya fabrik i Kina! En unik chans som du inte vill missa!

Arbetsuppgifter

Scania har beslutat att bygga en helt ny fabrik i Kina och MCEP kommer vara ansvariga för att köpa in all utrustning och driftsätta fabriken. Som projektledare på MCEP kommer du få vara med på en exceptionellt sällsynt resa där vi bygger upp en fabrik från grunden!

Som projektledare ansvarar du för att köpa in utrustning till den nya fabriken. Du har det totala ansvaret för dina projekts ekonomi, tidplan, installation mm. Vi använder Scanias projektmodell PEIP.

Du kommer ingå i ett dedikerat projektteam som fokuserar på att bygga upp den nya fabriken. Du kommer samarbeta med tvärfunktionella resurser för att få med input från olika organisationer för att säkerställa ett bra resultat. Projektens storlek kan variera och du driver flera projekt parallellt.

Din profil

Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo där du är den sammanhållande länken. Du är utåtriktad, drivande och ambitiös med god analytisk förmåga. Du är kommunikativ och trivs i en ansvarsfull roll. Du besitter även en god samarbets- och planeringsförmåga och du har lätt för att förstå helheten men har också en förmåga att gå ner i detalj.

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör, gärna med produktionsteknisk inriktning. Har du tidigare erfarenhet från produktion och/eller projektledning är det meriterande. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att leda en arbetsgrupp/projekt.

Arbetstid

Heltid

Tillsvidare

Dagtid

För mer information

Kontakta gärna: Gruppchef MCEP Magnus Loft Helgosson,+46 491 768 544 eller HR Business Partner Stefan Helander,+46 491 464 183

Ansökan

Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-26
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.