Mekaniker till Produktionsunderhåll

Mekaniker till Produktionsunderhåll

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Vi söker en Underhållsmekaniker till produktionsunderhåll QMCA monteringen i Oskarshamn.

Hos oss utför vi underhåll på Scanias produktionsutrustning som är allt från robotar, kranlager, och transportbanor till avancerade limsystem. Vårt uppdrag är att se till att maskinerna är i toppskick och säkra för att kunna tillverka hytter till Scanias lastbilar.

Vad erbjuder vi
På Scania satsar vi på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare och erbjuder ett omväxlande och roligt arbete i en expansiv organisation med goda personalförmåner.

Arbetsuppgifter
Som Underhållsmekaniker ingår du i vårt hjälpsamma och trevliga team av elektriker, mekaniker och specialister. Tillsammans utför vi förebyggande och avhjälpande underhåll på Scanias produktionsmaskiner, ibland även höghöjdsarbete. I arbetet ingår förebyggande underhåll, ombyggnationer samt viss mekanisk felsökning och reparationer. I dina arbetsuppgifter ingår även en del administrativt arbete i vårt underhållsystem.

Som Underhållsmekaniker arbetar du nära vår kund, Produktion, och tillsammans med dem medverkar du i olika förbättringsarbeten. Arbetet är väldigt varierande och du har goda möjligheter till vidareutveckling.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna mot teknik, samt erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete. Önskvärt att du har ett antal års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst.
Du tycker om att arbeta tillsammans med andra i team men också självständigt. Eftersom vi arbetar i nära kontakt med vår kund ser vi att du är positiv, öppen och har en god känsla för service. Erfarenhet från kundrelationer är meriterande. Du ser problemlösning som en rolig utmaning och samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda.

Välkommen att söka till oss!

Rekrytering sker löpande

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Jerker Viberg, HR Business Partner Tel. 0491-765118, jerker.viberg@scania.com

Låter detta intressant?
Din ansökan gör du via www.scania.se/jobb senast den 2021-03-07.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.