Logistikutvecklare

Logistikutvecklare

Vi söker logistikutvecklare till Scania i Oskarshamn

Scania Oskarshamn är Kalmar läns största privata arbetsgivare och ansvarar för tillverkningen av hela Europaproduktionen av lastbilshytter. Vår moderna hyttfabrik består bland annat av grundmåleri, täcklacksmåleri, press, kaross, montering och logistik. Vi ligger i framkant med produktkvalité och automationsgrad.

Arbetsuppgifter

Som logistikutvecklare arbetar du med flödesförändringar inom logistik. Dessa kan initieras av produkt- och/eller processförändringar.

I jobbet ingår att delta i, planera, leda och följa upp logistikprojekt, vara processansvarig för ex Kaizen samt att identifiera förbättringar i arbetssätt och metoder.

Vidare ingår att ta fram dokumentation, som t ex projektstatusrapport, processbeskrivningar, beslutsunderlag samt ta fram förstudiematerial inför eventuella tekniska förändringar och investeringar.

Din profil

Vi ser att du har eftergymnasial utbildning på högskole- eller universitetsnivå gärna med inriktning mot ekonomi eller logistik. Har du tidigare drivit projekt ser vi också det som meriterande. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper om PD-processen och dess verktyg.

IT-kunskaper är meriterande.

Som person är du handlingskraftig, samarbetsvillig och förstår betydelsen av att bygga nätverk. Du har förmågan att kunna arbeta självständigt och du trivs med att fördjupa dig i detaljer utan att tappa helhetsperspektivet. Att driva projekt är naturligt för dig och du har förmågan att motivera andra att jobba mot samma mål.

Du behärskar engelska i tal och skrift.

Arbetstid

Dagtid.

För mer information

Kontakta gärna gruppchef Maryana Sjöquist 0491-765945 eller HR businesspartner

Anne Swebilius 0491-767281.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV, personligt brev och betygskopior.

Rekryteringen kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan senast 20181125.

Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.