Gruppchef revision press & kaross

Gruppchef revision press & kaross

Är du intresserad av ledarskap och brinner för att utveckla människor?

Scania Oskarshamn är Kalmar läns största privata arbetsgivare och ansvarar för tillverkning av hela europaproduktionen av lastbilshytter. Vår moderna hyttfabrik består bland annat av Logistik, Pressverkstad, Karossverkstad, Grundmåleri, Täcklacksmåleri samt Monteringsverkstad. Vi ligger i framkant med hög produktkvalitet och automationsgrad.

Organisationen för kvalitetsrevision i vår press- och karossverkstad har omorganiserats och en grupp för flera revisionstyper kommer att skapas, bestående av karossrevision, förstörande provning och mätceller i press. Gruppen består av ca tio medarbetare som har en viktig funktion för säkerställande av kvalitén och robustheten på hyttstommen. Gruppen står också inför spännande utmaningar det närmaste året med att nya lokaler där arbetssätt och utrustning behöver tas fram för att kunna utföra arbetet på ett säkert, ergonomiskt och produktivt vis.

Din kravprofil

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna med teknisk bakgrund men inget krav, och som brinner för ledarskap och kvalitetsfrågor. Vi ser gärna att du har chefserfarenhet och förmåga att kunna balansera projekt och tekniska frågor och inte minst ledarskapsfrågor. Du har ett stort produktionshjärta och vill arbeta med att utveckla medarbetare, arbetssätt samt metoder för att nå uppsatta mål. Du är en god kommunikatör som är lyhörd och har förmågan att entusiasmera, motivera och utveckla din omgivning.

Dina arbetsuppgifter

Din grupp består av tre delar, BiW revision, tear down samt mätceller som samtliga är viktiga stödfunktioner för att produktionen i kvalitetsarbetet. I arbetet ingår att leda och stötta befintliga medarbetare i att utveckla arbetsprocesser och metoder. Som gruppchef för revision kommer du att arbeta i ett nära samarbete med produktion och övriga stödfunktioner.

I rollen fungerar du både som chef, lärare och tränare i tillämpningen av de arbetssätt och metoder som vi arbetar efter. Du ansvarar för arbetsmiljö och för personalens utveckling, men också för strategiska frågor som rör gruppens resurser, kompetens och processer. Det finns en tydlig struktur för arbetet, men det är ditt närvarande och agerande ledarskap som kommer att avgöra vilka resultat som uppnås. Rollen innebär ett självständigt, utmanade och framförallt utvecklande arbete.

Arbetstid

Dagtid

För mer information kontakta:

Marcus Nilsson - Produktteknisk gruppchef, 0491-765410

Jens Johansen - HR business Partner, 0491-765143

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Välkommen med din ansökan senast den 2018-11-25
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 25 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.