Global färgkoordinator

Global färgkoordinator

Bakgrund

I Oskarshamn bygger Scania sina lastbilshytter till hela europaproduktionen. Vi ansvarar för att säkerställa att världens bästa lastbilshytt tillverkas i en riktig premiumfabrik. Samtidigt som vi producerar på rekordhöga takter pågår en miljardsatsning i vår fabrik. Vi rustar för framtiden med en helt ny karossverkstad, ett nytt grundmåleri, en ombyggd monteringsverkstad med nya logistikytor, samt nytt logistikcenter.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Färgkoordinator ingår du i olika tvärfunktionella nätverk och projekt inom Scania och ska koordinera/projektleda samspelet mellan produkt och produktion. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att samordna produktintroduktioner mot kund som i detta fall är Målerierna i Scania Oskarshamn, Scania Meppel och Scania Latin America. Du ska arbeta som bryggan mellan utveckling och produktion med syfte att säkerställa produkt mot kund. Som Färgkoordinator ska du bistå med regler och teknisk kunskap om befintliga och kommande processer mot konstruktion och leverantör. Detta för att utvecklingen av förbehandlings- och färgprodukter ska få maximal anpassning av produkt. Du kommer även ansvara för att sprida kunskap till de som kan ha nytta av detta inom Scanias hela verksamhet.

Din profil
  • Du har minst tre års högskolestudier
  • Du har några års relevant arbetslivserfarenhet inom projektledning, koordinering och utvecklingsarbete inom någon form av måleriprocess eller liknande industriprocess.
  • Du behärskar engelska flytande i tal och skrift.
  • Du är en engagerad, flexibel, strukturerad och analytisk person som trivs med ett högt tempo.
  • Du har en positiv attityd och god samarbetsförmåga.
  • Du bör ha kunskap och erfarenhet inom ytbehandling, målning och färgutveckling.
Arbetstid

Dagtid

För mer information

Har du frågor, kontakta gärna gruppchef Lotta Miss på telefon 0491-464 023 eller
HR Business Partner Oskar Kardmo Drott, telefon 0491- 464 478.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Ansök via HR InLine/Jobbsök senast den 2019-11-30. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan senast 30 november
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.