Global beredare

Global beredare

Tjänsten

Global Beredare till Tekniskt Center

Arbetsuppgifter

Som global beredare ingår du i ett team som ansvarar för att säkra introduktion av nya artiklar samt strukturella förändringar globalt. Man har rollen som länk mellan konstruktion och montering.

Ditt uppdrag består i att bereda konstruktionsändringar, och ta fram arbetsbeskrivningar (elementblad) utifrån konstruktionsunderlag, riskanalyser och provmonteringar. Uppdraget innebär även att göra tidsanalyser i programmet Avix, ta fram ergonomikartläggningar och supportera produktionen med problemlösningar. Uppdraget kan innebära resor då man i samarbete med projektkoordinatorn skall representera enheten vid konstruktionsgenomgångar, ibland på annan ort. Du kommer att arbeta tillsammans med konstruktionsavdelningen vid prototypframtagning och testning av dessa, både digitalt och fysiskt. Du kommer även genom digital simulering förbättra kvalitén på prototypframtagningen och reducera introduktionstiden nya produkter. En annan arbetsuppgift är att skapa kontrollinstruktioner till hyttrevision, sk SCIM.

Din profil

Vi söker en högskoleingenjör med inriktning produktion eller konstruktion, som talar flytande svenska och engelska. Du har tidigare erfarenhet inom produktions- konstruktions- och/eller industriarbete samt jobbat med produktionstekniska frågor i mindre projekt. Du har god datorvana med intresse för digitalisering och tycker om jobba med problemlösning. Du är analytisk, strukturerad och kvalitetsmedveten. .

Arbetstid

Tjänsten är dagtid.

För mer information

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Gruppchef Henric Lindström,

0491-765327.

Ansökan

Ansökan sker via ”HR InLine för chefer och medarbetare/platsbilagan/jobbsök” där personuppgifter anges och CV samt personligt brev bifogas.

Rekryteringen sker löpande.

Välkommen med din ansökan senast 1 november.

HR Business Partner

Oskar Kardmo Drott
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.