Brandlarmstekniker

Brandlarmstekniker

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Nu söker vi en medarbetare till tjänsten som svagströms- och brandlarmstekniker på Scania Industrial Maintenance inom anläggningsunderhåll i Oskarshamn.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att vara som anläggningsskötare mot brandlarm i Oskarshamn där du kommer att bedriva avhjälpande och förebyggande underhåll för fastighetsutrustning, du kommer även att jobba mot svagströmsanläggningar samt uppdateringar av dokumentation och programvara. Viss installation kan förekomma
Du kommer att medverka i förbättringsarbeten i nära samarbete med våra kunder samt utreda och införa nya funktioner.

Din profil
Du har godkänd el-utbildning via gymnaisuim.
Vi ser gärna att du har kunskap om och praktisk erfarenhet av liknande arbete och även att du behärskar ritningsläsning. Du är ansvarstagande och utåtriktad samt har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du är noggrann och arbetar kvalitetsmedvetet. Det är en självklarhet att du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut.
Du kan schemaläsning.

Erfarenhet från kundrelationer är meriterande.
B-körkort är ett krav, truckkörkort meriterande.

Placering Oskarshamn

För ytterligare information kontakta
Magnus Sjöberg, Underhållsedare, tfn: 0491-765 076 alt 0700 915076
Jerker Viberg, HR Business Partner, tfn: 0491-765118

Ansökan
Välkommen att ansöka med bifogat personligt brev och CV senast 31 oktober 2018.
Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 31 okt (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.