Grävmaskinsförare för sommaruppdrag med omgående start

Grävmaskinsförare för sommaruppdrag med omgående start

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu en Grävmaskinist med omgående start i Oskarshamnsområdet. Du kommer arbeta med materialhantering av återvinningsmaterial och kommer vara stationerad på vår kunds återvinningscentral. Arbetstiderna är förlagda till dagtid.

Formell Kompetens
  • C kort är meriterande
  • Förarbevisför grävmaskin
  • ADR är meriterande men inte ett krav
  • Erfarenhet av att köra Sopbil är meriterande
Din bakgrund

Vi tror att du som söker tidigare har arbetat som chaufför och trivs i denna roll. Du är ansvarstagande, flexibel och samtidigt serviceinriktad då du är ansiktet utåt för företaget där du möter företagets kunder.

Personliga egenskaper

Du är en person som är lojal och van att ge god service. Du är självgående samt initiativtagande och trivs i en arbetmiljö med högt tempo och mycket att göra.

Låter detta som jobbet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Oskarshamn/Dagtid

Tillträdelsedag

Omgående


Information

Tjänsten är ett sommarvikariat

Är du aktuell för tjänsten så kommer vi att kontakta dig för en intrevju.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig.

Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.