YH-lärare till Nova Utbildning, FoU & Affärsutveckling

YH-lärare till Nova Utbildning, FoU & Affärsutveckling

Du kommer i första hand att ansvara för kursen Geriatrisk omvårdnad - 50 YH-poäng som pågår under perioden v. 47 2018 till och med v. 24 2019. Uppdraget innebär undervisning och examination av kursen enligt fastställd kursplan. Utbildningen är förlagd till Kalmar, den är eftergymnasial och genomförs på halvtid (distans) med schemalagda träffar var tredje vecka. Uppdraget är en visstidsanställning på deltid men framöver kommer vi att ha ytterligare två utbildningsomgångar fast på andra orter, i och med det kan det finnas en möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning inom vård och omsorg med tillhörande mångårig yrkeserfarenhet från arbete med geriatrisk omvårdnad. Det är meriterande om du har aktuell erfarenhet från området samt erfarenhet av att arbeta med utbildning och kännedom om yrkeshögskolan. Du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift och har vana av dokumentation. För att ta dig an uppdraget behöver du ha god datorvana och kunskaper i att hantera Office-paketet. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, för att passa in i uppdraget behöver du vara: - strukturerad och noggrann - kommunikativ med god samarbetsförmåga - självgående och på ett ansvarsfullt sätt planera, genomföra och utvärdera undervisningen utifrån fastställd kursplan Rekrytering sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Rekrytering sker löpande Vi har rökfri arbetstid Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Eva Lindberg Petersson
Telefon 0491-76 42 94
Område Oskarshamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv. Oskarshamns kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Nova Utbildning, FoU & Affärsutveckling är ett strategiskt utvecklingsverktyg vars uppdrag är att arbeta med långsiktigt hållbar tillväxt och ökad konkurrenskraft i regionen. Nova är en samarbetsplattform och arbetar i gränssnittet mellan akademi, näringsliv och offentlig verksamhet samt mot allmänheten. Genom samverkan utgör Nova en kraftfull aktör i det regionala utvecklingsarbetet. Verksamheten omfattar utbildning, forskning och affärsutveckling. Nu söker vi en lärare till vår yrkeshögskoleutbildning Specialistundersköterska - äldre.