Vallhalla söker lärare i förskoleklass/fritidshem

Vallhalla söker lärare i förskoleklass/fritidshem

Vill du lära känna morgondagens framtid? Vill du också mötas av nyfikenhet, engagemang och en lust för att lära? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi en person som ska undervisa i en av våra två förskoleklasser. Här arbetar vi i ett tvålärarsystem vilket innebär att två pedagoger gemensamt ansvarar för varje förskoleklass. En del av din tjänst innebär även arbete på Höken, ett utav våra fritidshem, som håller till i samma lokaler som förskoleklassen. Tillsammans arbetar ni för att främja elevernas utveckling mot målen. Det innebär att du förbereder, planerar, bedriver och utvärderar undervisningen på ett professionellt sätt utifrån styrdokument, evidensbaserad kunskap och aktuell forskning. Här finns ett gott samarbete och ett fint stöd i de grupper som du kommer att ingå i.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad lärare i förskoleklass/fritidshem, gärna med legitimation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat inom förskoleklass och fritidshem sedan tidigare. För att kunna bli tillsvidareanställd krävs det att du har en lärarlegitimation. För oss är det viktigt att du är lyhörd och möter eleverna utifrån deras egna förutsättningar. Du har en härlig kreativitet som gärna smittar av sig till din omgivning och du har lätt för att förmedla dina tankar och idéer till såväl elever som kollegor. Din förmåga att även tillvarata andras tankar och idéer är god. Du drivs av en vilja att se möjligheterna till förbättringar för så väl eleven och arbetslaget som för den egna verksamheten. Du har en förmåga att snabbt kunna anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar med ett lösningsorienterat förhållningssätt. Att arbeta tillsammans med andra med en god sammanhållning och ett öppet arbetsklimat är något som du uppskattar och värdesätter. Dina kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är mycket goda. Vi vill att du har en god IT-vana när det gäller digitala verktyg i undervisningen. Hos oss har nästan alla elever tillgång till Chromebook eller iPad då vi just nu satsar på IKT-utvecklingen. Skola24 och Unikum är två system som vi använder oss av vilket också är meriterande om du har tidigare kunskap kring. Löpande rekrytering kommer att tillämpas så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi tar endast emot ansökningar via söklänken. För att kunna bli aktuell för en anställning behöver du kunna visa upp följande utdrag ur belastningsregistret. För arbete inom skola eller förskola. Detta hittar du under https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/ Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Roger Nilsson
Telefon 0491-884 92
Område Oskarshamn
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Vallhallaskolan ligger naturskönt mitt i Oskarshamns stadspark. Varje dag undervisas 600 elever i åk F-9 av cirka 70 pedagoger. Skolan innefattar även två fritidshem och en fritidsgård med kvällsöppet för våra ungdomar. På Vallhallaskolan finns en engagerad personal med ett positivt och inkluderande förhållningssätt som vill ge eleverna en bra skolgång. Pedagogernas erfarenhet och kompetens tas tillvara för att nå en helhetssyn och hög kvalité. Vi når bra resultat och söker medarbetare som kan bidra till detta. I Oskarshamns kommun arbetar vi tillsammans mot förvaltningens gemensamma mål: Ett gott liv!