Undersköterskor till Hemtjänsten

Undersköterskor till Hemtjänsten

Som undersköterska är du direkt underställd enhetschefen. Arbetet i hemtjänsten innebär att du är med och verkställer insatser gällande omsorg, vård och service till våra brukare som är bosatta i det egna hemmet. Det kan handla om personlig omvårdnad, aktiviteter, städ och inköp av mat. I uppdraget ingår det att vara kontaktman samt att skriva genomförandeplaner. Det kan även förekomma sjukvårdsuppgifter på delegering av sjuksköterska.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från liknande verksamhet. Arbetet är självständigt men förutsätter också samarbete vilket kräver att du trivs med att arbeta ensam såväl som i grupp. Vi vill att du har förmågan att se helheten men också varje enskild individs förutsättningar. Du har grundläggande datavana, är strukturerad, kvalitesmedveten med god problemlösningsförmåga. Dokumentationen är ett återkommande inslag varför du behöver kunna kommunicera väl i tal och skrift på svenska. För oss är det självklart att du gillar att arbeta i en verksamhet med högt tempo där arbetsglädje står i fokus. B-körkort är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vi vill att du är: * stresstålig * lyhörd * trygg i dig själv med en professionell framtoning * öppen med tillhörande god samarbetsförmåga * flexibel, du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter Vi söker nu 1 - 3 undersköterskor till vår Hemtjänst och vi kommer att använda oss utav löpande rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat. Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Olof Svensson
Telefon 0491-886 80
Område Oskarshamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (74 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun!
Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv.

Äldreomsorgen (ÄO) är ett av fem områden inom Socialförvaltningen. Det är vår största verksamhet med ca 700 anställda och omfattar boende, hemtjänst, aktivering samt biståndshandläggning. Äldreomsorgen samverkar i olika frågor med diverse områden, förvaltningar, landsting och myndigheter. Hos oss är värdegrunden viktig den präglar allt vi gör och fungerar som vår ledstjärna.

Nu söker vi en undersköterskor till Team Väster, Terrassen och Åsa, hemtjänstgrupper tillhörande Socialförvaltningens äldreomsorg. I de olika grupperna jobbar mellan tio och tolv medarbetare som rör sig i hemtjänstområden som ligger i centrala delar av Oskarshamn. Som undersköterska i våra grupper har du i uppdrag att verkställa beviljade omsorgsinsatser och serviceinsatser enligt Socialtjänstlagen (SoL) och hälso/sjukvårdsinsatser enligt Hälso-sjukvårdslagen (HSL). Tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor erbjuder vi dig ett roligt och utvecklande arbete, varmt välkommen med din ansökan!