Undersköterska till Team City Hemtjänst

Undersköterska till Team City Hemtjänst

Team Citys hemtjänstgrupp består av 21 medarbetare samt en planerare. Hemtjänstgruppen är behjälplig i Oskarshamns innerstad med kontor på Smålandsgatan 14, teamet har sin enhetschef som sin närmsta kontakt. Arbetet i hemtjänsten innebär att du är med och verkställer insatser gällande omsorg, vård och service till brukare som är bosatta i det egna hemmet. Arbetsuppgifterna är skiftande och variationsrika. Det kan handla om personlig omvårdnad, städ, inköp, att vara kontaktman, upprätta genomförandeplaner eller aktivering/rehabilitering utifrån enskild brukares förutsättning. Det kan även förekomma medicinska arbetsuppgifter på delegering av sjuksköterska. Självklart deltar du i Team Citys verksamhetsutveckling, kvalitetssäkring och kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är examinerad undersköterska, önskvärt om du har erfarenhet från äldreomsorgen. Arbetet i hemtjänstgruppen är självständigt men förutsätter samarbete, därför krävs det att du trivs att arbeta både ensam och i grupp. Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och ser verksamhetens helhet liksom varje individs förutsättningar. Då dokumentation är ett återkommande inslag så behöver du ha grundläggande datavana samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta med vår målgrupp i en verksamhet som präglas av tempo och härlig arbetsglädje. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vi vill att du är: * lyhörd och empatisk * trygg i dig själv med professionell framtoning * öppen med tillhörande god samarbetsförmåga * flexibel, du har lätt för att anpassa dig till rådande omständigheter Vi använder oss av löpande rekrytering så vi hoppas att du som är intresserad av tjänsten registrerar din ansökan så snart som möjligt, varmt välkommen!

B-körkort erfordras Vi har rökfri arbetstid Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Malin Nilsson
Telefon 0491-76 46 37
Område Oskarshamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 sept (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv. Oskarshamns kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Äldreomsorgen (ÄO) är ett av fyra områden inom Socialförvaltningen. Det är vår största verksamhet med ca 700 anställda och omfattar boende, hemtjänst, aktivering samt biståndshandläggning. Äldreomsorgen samverkar i olika frågor med diverse områden, förvaltningar, landsting och myndigheter. Hos oss är värdegrunden viktig - den präglar allt vi gör och fungerar som vår ledstjärna. Nu söker vi en undersköterska till Team Citys hemtjänstgrupp. Som undersköterska har du i uppdrag att verkställa beviljade omsorgsinsatser och serviceinsatser enligt Socialtjänstlagen (SoL) och hälso/sjukvårdsinsatser enligt Hälsosjukvårdslagen (HSL). Tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor erbjuder vi dig ett roligt och utvecklande arbete!