Undersköterska till Ängsbacken i Misterhult

Undersköterska till Ängsbacken i Misterhult

På Ängsbacken verkställer du tillsammans med övrig personal beviljade insatser för särskilt boende såsom omsorg, vård och service till våra brukare som är bosatta i det egna hemmet enligt Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Det förekommer medicinska arbetsuppgifter på delegation av legitimerad personal. Genom ditt arbete deltar du i verksamhetens kvalitetsarbete och arbetar aktivt för att bygga tillit till brukarna, anhöriga, kollegor och enhetschef. Tjänsten utgår från heltidsresan med 100 % tjänstgöringsgrad vilket innebär att du kan få utföra arbetsuppgifter i närliggande verksamheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har förmåga att se helheten men också varje enskild individs förutsättningar. För oss är det självklart att du gillar att arbeta i en verksamhet med högt tempo där arbetsglädje står i fokus. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten med god problemlösningsförmåga. Vi vill att du är stresstålig, lyhörd och trygg i dig själv med en professionell framtoning. Du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och har lätt för att anpassa dig till rådande omständigheter. Våra ledord är respekt, öppenhet, tydlighet och tillit. Dokumentation är ett återkommande inslag via våra datasystem varför du behöver kunna kommunicera väl i tal och skrift på svenska. Självklart deltar du i verksamhetsutveckling, kvalitetssäkring och kompetensutveckling. Det är meriterande om du har körkort B. Löpande rekrytering kan komma att användas så välkommen med din ansökan redan idag!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat. Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Catharina Claesén Engström
Telefon 0491-889 24
Område Oskarshamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Äldreomsorgen (ÄO) är ett av fyra områden inom Socialförvaltningen. Det är vår största verksamhet med ca 700 anställda och omfattar särskilt boende, hemtjänst, aktivering samt biståndshandläggning. Äldreomsorgen samverkar i olika frågor med diverse områden, förvaltningar, landsting och myndigheter. Hos oss är värdegrunden viktig - den präglar allt vi gör och fungerar som vår ledstjärna. Nu söker vi en undersköterska till vårt särskilda boende Ängsbacken i Misterhult. Ängsbacken är ett somatiskt boende med åtta lägenheter. Du kommer att ingå i ett arbetslag med en enhetschef, undersköterskor och vårdbiträden. Tillsammans bedrivs ett nära samarbete med sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.