Speciallärare inom matematik till elevhälsan

Speciallärare inom matematik till elevhälsan

Du ingår i Oskarshamn kommuns centrala elevhälsa tillsammans med övriga yrkesprofessioner. Du kommer vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare för rektorer och pedagoger inom matematikutveckling på Oskarshamns skolor. I uppdraget ingår att vara stöd för pedagoger och enskilda elever. Tjänsten innebär att du kommer vara behjälplig till pedagoger vid planering och genomförande av att skapa utvecklande läromiljöer för elever i behov av särskilt stöd inom detta ämnesområde.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad speciallärare inriktning matematik till elevhälsan i Oskarshamns kommun. Du har goda kunskaper kring barns och elevers matematiska begreppsutveckling samt är väl förtrogen med skolans styrdokument. Att konsultera och handleda personal/arbetslag utgör en viktig del av uppdraget varav dina kunskaper och erfarenheter kring detta är meriterande. Det är viktigt för oss att du är lyhörd och kreativ. Du är en social lagspelare, trygg person och lösningsorienterad med ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har erfarenhet av arbete med olika NPF diagnoser.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat. För att kunna bli aktuell för en anställning behöver du kunna visa upp följande utdrag ur belastningsregistret. För arbete inom skola eller förskola. Detta hittar du under https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/ Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Marita Jonsson
Telefon 0491-882 32
Område Oskarshamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Oskarshamns bildningsförvaltning har en samlad elevhälsa med psykologer, skolsköterskor, kuratorer, logoped, tal- och språkpedagog, samordnare för nyanländas lärande samt en skolläkare. Tillsammans med rektorer och skolor arbetar vi i första hand främjande och förebyggande för ett gott liv och utifrån bildningsnämndens löften.