Speciallärare/Specialpedagog årskurs 7-9 till Kristinebergskolan

Speciallärare/Specialpedagog årskurs 7-9 till Kristinebergskolan

Som speciallärare/specialpedagog kommer du arbeta med elever i årskurs 7-9 och ingå i ett arbetslag som heter Stödet. Där finns fler speciallärare/specialpedagoger, resurslärare, elevassistent samt elevcoacher. I uppdraget ingår det att undervisa elever i behov av stöd, samarbeta och handleda andra lärare, ansvara för dokumentation och ingå i elevhälsoteamet. Vi erbjuder dig ett gott och nära samarbete med kompetenta kollegor!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad speciallärare/specialpedagog, gärna med erfarenhet av NPF. Det är viktigt för oss att du är lyhörd, kreativ och möter varje elev utifrån elevens förutsättningar. Du är en social lagspelare, trygg person och lösningsorienterad med ett positivt förhållningssätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har erfarenhet av arbete med olika NPF diagnoser.

Det krävs att du är en van IT-användare då vi använder olika pedagogiska lärplattformer.

Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.

För att kunna bli aktuell för en anställning behöver du kunna visa upp följande utdrag ur belastningsregistret: För arbete inom skola eller förskola. Detta hittar du under https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Karolin Adler
Telefon 0491-76 44 22
Område Oskarshamn
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun!
Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv.

Varje dag är det full aktivitet bland alla elever i våra förskoleklasser, fritidshem, i alla klasser i årskurs 1-9 i grundskolan och i träningsskolan på Kristinebergskolan. Vi utbildar nyfikna och vetgiriga elever och stimulerar dem till att ständigt lära sig nya saker! Vi arbetar målinriktat och med stor respekt för varandras likheter och olikheter. På vår skola finns elever från många olika länder.

Kristinebergskolan har goda resultat och vi utvecklar ständigt vår undervisning för att hålla en hög kvalité, inte minst med hjälp av digital teknik. På Kristinebergskolan känner sig alla välkomna oavsett om man är elev, pedagog, förälder, vaktmästare eller annan personal på skolan! Här är dörrarna till klassrummen öppna och vi arbetar tillsammans för att varje elev ska nå så långt som möjligt i sin utveckling. Det är ett öppet och trivsamt arbetsklimat på vår skola. Låter det som en arbetsplats för dig, kan du vara vår nya medarbetare? Välkommen med din ansökan!