Sjuksköterska/Distriktssköterska/Äldrevårdssjuksköterska

Sjuksköterska/Distriktssköterska/Äldrevårdssjuksköterska

Som sjuksköterska svarar man för hälso- och sjukvårdsinsatser inom kommunens ansvar för hemsjukvård i ordinärt boende, samt kommunens ansvar för hälso- och sjukvård i särskilt boende, dagverksamhet och gruppbostäder. Sjuksköterskorna inom hälso- och sjukvårdsenheten (HSE) är indelade i geografiska team där varje sjuksköterska under dagtid har ett indelat ansvarsområde som patientansvarig sjuksköterska. Inom ditt område ansvarar du för hälso- och sjukvårdsinsatser i ordinärt såväl som särskilt boende. I tjänsten ingår tjänstgöring kvällar och helger enligt schema och då med hela kommunen som arbetsområde. Kvällar och helger är det alltid minst två sjuksköterskor i tjänst.

Kvalifikationer
I grunden är du legitimerad sjuksköterska, distriktssköterska eller äldrevårdssjuksköterska. Gärna med några års erfarenhet. Att kunna arbeta självständigt är en förutsättning för det här arbetet men du behöver också kunna arbeta och samarbeta i team med flera olika yrkesgrupper. Du är duktig på att organisera samtidigt som du är öppen för förändringsarbete. Du bidrar aktivt i verksamhetsutvecklingen och kvalitetssäkringen av vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi använder oss av löpande rekryteringsprocess så vi hoppas att du som är intresserad registrerar din ansökan så snart som möjligt.

B-körkort erfordras Vi har rökfri arbetstid Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Susanne Klingstedt
Telefon 0491-889 42
Område Oskarshamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv. Oskarshamns kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Hälso- och sjukvårdsenheten (HSE) är ett eget verksamhetsområde inom socialförvaltningen som ansvarar för den hälso- och sjukvård som bedrivs inom äldreomsorgen (ÄO) och området för personer med funktionsnedsättning (OF). HSE omfattar en rehabiliteringsenhet och en sjuksköterskeenhet. Nu söker vi sjuksköterskor till vår hälso- och sjukvårdsenhet.