Lågstadielärare till Norra skolan

Lågstadielärare till Norra skolan

Just nu söker vi en pedagog med undervisningsbehörighet på lågstadiet i sv, ma, eng, so, no och som vill ta emot en årskurs 1 till hösten. Som pedagog hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag med härliga kompetenta kollegor så därför söker vi nu dig som vill arbeta och delta i den goda lagandan som råder. Ditt uppdrag hos oss är att lägga grunden till ett Gott Liv för alla elever du möter och undervisar. Det innebär att du förbereder, planerar, bedriver och utvärderar undervisningen på ett professionellt sätt utifrån styrdokument, evidensbaserad kunskap och aktuell forskning. Tillsammans med arbetslaget arbetar ni för att främja elevernas utveckling mot målen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är examinerad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolan. Vi ser gärna att du har en tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom skolans värld. Du som just nu studerar till pedagog eller som har en längre erfarenhet av att undervisa kan också bli aktuell för en anställning hos oss. För att kunna bli tillsvidareanställd krävs det att du har en lärarlegitimation. Du drivs av en vilja att se möjligheterna till förbättringar för så väl eleven och arbetslaget som för den egna verksamheten. Du har en förmåga att snabbt kunna anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Att arbeta tillsammans med andra med en god sammanhållning och ett öppet arbetsklimat är något som du uppskattar och värdesätter. Du har en härlig kreativitet som gärna smittar av sig till din omgivning och du har lätt för att förmedla dina tankar och idéer till såväl elever som kollegor. Din förmåga att även tillvarata deras kreativitet är god - du driver hellre framåt än drar i handbromsen. Dina kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är mycket goda. Vi tror också att du: * löser konflikter på ett konstruktivt sätt * kan se elevernas olika behov, ge beröm och vägledning * finns där för eleverna, vårdar relationerna och blir ett stöd i vardagen för dem * har en god IT-vana när det gäller digitala verktyg i undervisningen Vi vill att du som söker är intresserad av att jobba med och driva skolutvecklingsfrågor. Hos oss erbjuds du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en arbetsplats där vi arbetar för mångfald och inkludering. För att sedan kunna bli aktuell för en anställning behöver du kunna visa upp följande utdrag ur belastningsregistret. "För arbete inom skola eller förskola". Detta hittar du under https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat. För att kunna bli aktuell för en anställning behöver du kunna visa upp följande utdrag ur belastningsregistret. "För arbete inom skola eller förskola". Detta hittar du under https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/ Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Birgitta Svanbäck Olejnik
Telefon 0491-76 44 61
Område Oskarshamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv. Oskarshamns kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Norra skolan, som är byggd år 1900, ligger centralt beläget i Oskarshamn. Varje dag är det full aktivitet bland alla elever i förskoleklasser, fritidshem och i åk 1-6 i grundskolan. Vi utbildar nyfikna och vetgiriga elever och stimulerar dem till att ständigt lära nytt! Vi arbetar målinriktat och med stor respekt för varandras likheter och olikheter. Alla är lika viktiga för vår gemensamma arbetsmiljö och bidrar var och en på sitt sätt till att bevara och vidareutveckla det goda klimat som råder på Norra skolan.