Lärare till Vård- och omsorgsprogrammet

Lärare till Vård- och omsorgsprogrammet

Som vårdlärare på Oscarsgymnasiet kommer du att undervisa i vårdämnen på Vård- och omsorgsprogrammet (VO). Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans ansvarar för elevernas lärande och utveckling mot målen. I arbetet kommer du att planera det pedagogiska arbetet och skapa en meningsfull och utvecklande skoltid för eleverna. När eleverna är på APL (arbetsplatsförlagt lärande) kommer du att besöka dem där för att göra uppföljningar tillsammans med dem och deras handledare på arbetsplatserna. Det är därför ett krav för tjänsten att du har körkort. I övrigt kommer du även att delta i verksamhetsutveckling, kvalitetssäkring och kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad vårdlärare eller sjuksköterska med intresse för att undervisa och att påbörja vidareutbildning till yrkeslärare. Det är meriterande om du har bred allmän kompetens inom vård och omsorg då undervisningen kan komma att omfatta de flesta kurserna inom Vård- och omsorgsprogrammet. Du bör ha goda IT-kunskaper och det är meriterande om du är väl orienterad i Google-miljön som exempelvis Classroom.

Som person vill vi att du är en lagspelare som tillsammans med kollegor tar ansvar för alla delar av undervisningen. Du ska se till elevernas bästa och ha förmågan att inspirera och bemöta dem på ett bra sätt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi använder oss av en löpande rekryteringsprocess och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.

Om du erbjuds tjänsten kommer du att behöva uppvisa utdrag från belastningsregistret.

Vi har rökfri arbetstid.

Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Magnus Rydhage
Telefon 0491-76 45 09
Område Oskarshamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun!
Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv.

Den här tjänsten som lärare har placering på Oscarsgymnasiet i Oskarshamn. Här finns både högskoleförberedande program och yrkesprogram, som även de kan ge högskolebehörighet. Dessutom erbjuds samtliga introduktionsprogram, gymnasiesärskola, vuxenutbildning och SFI. Eleverna får möjlighet att skaffa sig kunskaper och färdigheter inom det område som de brinner för, få en grund för att gå vidare i livet och förutsättningar för såväl fortsatta studier som ett spännande yrkesliv.

Oscarsgymnasiet är Möjligheternas skola vi satsar på Dig, framtiden och världen.