Lärare i SO-ämnen årskurs 7-9 till Rödsleskolan

Lärare i SO-ämnen årskurs 7-9 till Rödsleskolan

Om arbetsplatsen
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Rödsleskolan är en F-9 skola belägen intill natursköna Döderhultsdalen ca 4 km från centrala Oskarshamn. Vår skola har runt 750 elever samt en tillhörande grundsärskola (åk 1-9) som består av ca 20 elever. Hela området jobbar utifrån visionen "Ett gott liv" och för oss är varje dag en viktig dag. Våra elever och medarbetare ska må bra i våra verksamheter och vi lägger stort fokus på att skapa värdefulla relationer med tillhörande goda resultat. Till Rödsleskolan årskurs 7-9 söker vi nu dig som vill arbeta som lärare i So-ämnena.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av undervisning i historia, geografi, religion, samhällskunskap och eventuellt ytterligare ett ämne samt eventuellt mentorskap. Ditt uppdrag hos oss är att lägga grunden till ett Gott Liv för de elever du möter och undervisar. Det innebär att du förbereder, planerar, bedriver och utvärderar undervisningen på ett professionellt sätt utifrån styrdokument, evidensbaserad kunskap och aktuell forskning. Du ingår i ett arbetslag med andra pedagoger. Tillsammans med arbetslaget och i ämnesgrupper arbetar du och dina kollegor för att främja elevernas utveckling mot målen. Gott samarbete och stöd erbjuds i både arbetslaget och ämneslaget. Vi har stor pedagogisk frihet med fokus på kunskapskraven. Alla elever i åk 7-9 har en egen dator och vi använder en digital tjänst som gör det möjligt för elever att skriva sina skrivuppgifter på ett säkert sätt. Samtliga klassrum är utrustade med ljudanläggning och projektor. Pedagogerna har en egen arbetsdator och arbetstelefon.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig legitimerad lärare. Det är viktigt för oss att du är lyhörd, kreativ och möter varje elev utifrån elevens förutsättningar. Du är en social lagspelare, trygg och lösningsorienterad person med ett positivt förhållningssätt. Att du arbetar professionellt utifrån styrdokument, evidensbaserad kunskap, aktuell forskning samt är en van IKT-användare ser vi som en självklarhet.

Övrigt
För att kunna bli aktuell för en anställning behöver du kunna visa upp följande utdrag ur belastningsregistret. För arbete inom skola eller förskola. Detta hittar du under https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/ Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Matilda Bladås
Telefon 0491-88 372
Område Oskarshamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5 000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv.