Lärare i Programmering och Webbutveckling till Oscarsgymnasiet

Lärare i Programmering och Webbutveckling till Oscarsgymnasiet

Den här tjänsten innebär att du kommer att undervisa våra elever i främst programmering, webbserverprogrammering, webbutveckling och DAO. Du kommer att ingå i teknikprogrammets arbetslag där ni tillsammans ansvarar för elevernas lärande och utveckling mot målen. I arbetet kommer du att planera det pedagogiska arbetet och skapa en meningsfull och utvecklande skoltid för eleverna. Du kommer även att delta i verksamhetsutveckling, kvalitetssäkring och kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa gymnasieelever i de ämnen som nämnts. Vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket. Som person vill vi att du kan se till helheten och trivs med att samarbeta med kollegor i arbetslaget för att driva utvecklingen av det pedagogiska arbetet. Du bör ha en lyhördhet som gör att du kan möta varje elev utifrån dennes behov och förutsättningar, vara tydlig, kreativ och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer med både eleverna på skolan, deras föräldrar samt dina arbetskamrater. I övrigt bör du vara strukturerad, stresstålig och bra på att planera ditt arbete, samt vara en bra ledare som kan inspirera eleverna i undervisningen. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna. Vi använder oss av IKT i undervisningen och hoppas därför att du har ett intresse för att utvecklas inom det.

Vi använder oss av en löpande rekryteringsprocess och ser därför gärna att du som är intresserad av tjänsten registrerar din ansökan så snart det är möjligt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat. Om du erbjuds tjänsten kommer du att behöva uppvisa utdrag från belastningsregistret. Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Mikael Hedkvist
Telefon 0491-76 45 03
Område Oskarshamn
Yrkesroll Data & IT, Utbildning, Lärare, IT-Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Den här tjänsten som lärare har placering på Oscarsgymnasiet i Oskarshamn. Här finns både högskoleförberedande program och yrkesprogram, som även de kan ge högskolebehörighet. Dessutom erbjuds samtliga introduktionsprogram, gymnasiesärskola, vuxenutbildning och SFI. Eleverna får möjlighet att skaffa sig kunskaper och färdigheter inom det område som de brinner för, få en grund för att gå vidare i livet och förutsättningar för såväl fortsatta studier som ett spännande yrkesliv. Oscarsgymnasiet är Möjligheternas skola - vi satsar på Dig, framtiden och världen.