Idrott och Engelskalärare till Kristinebergskolan

Idrott och Engelskalärare till Kristinebergskolan

Som lärare hos oss på Kristinebergskolan kommer du att undervisa i ämnena id/eng på högstadiet. I tjänsten ingår det delat mentorskap för en årskurs 7. Ditt uppdrag hos oss är att lägga grunden till ett Gott Liv för de elever du möter och undervisar. Det innebär att du förbereder, planerar, bedriver och utvärderar undervisningen på ett professionellt sätt utifrån styrdokument, evidensbaserad kunskap och aktuell forskning. Du ingår i ett arbetslag med andra pedagoger med eleven i fokus och tillhörande individcentrerat arbetssätt. Tillsammans med arbetslaget och i ämnesgrupper arbetar du och dina kollegor för att främja elevernas utveckling mot målen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnena idrott och engelska. Du är en tydlig ledare och trygg i din roll. Du har en god kommunikativ förmåga och lätt för att utveckla samt underhålla relationer. Det är viktigt för oss att du är lyhörd, kreativ och möter varje elev utifrån elevens förutsättningar. Du är en god organisatör och leder arbetet mot verksamhetens mål samt har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Vår skola är i en utvecklingsfas där eleverna i alla verksamheter har tillgång till Chromebook, Ipad och andra digitala verktyg. För oss är det därför betydelsefullt att du som pedagog är van vid att använda digitala verktyg i din undervisning. Att du arbetar professionellt utifrån styrdokument, evidensbaserad kunskap och aktuell forskning ser vi som en självklarhet. Vi använder oss av löpande rekryteringsprocess så vi hoppas att du som är intresserad registrerar din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Om du erbjuds en anställning inom Bildningsförvaltningen så är du skyldig att visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Matilda Bladås
Telefon 0491-76 44 22
Område Oskarshamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv. Oskarshamns kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Kristinebergskolan ligger i stadsdelen Kristineberg ca 2,5 km från centrala Oskarshamn. Skolan är en F-9 skola med fem tillhörande fritidsavdelningar, tre förskoleklasser samt en grundsärskola. Skolans ca 750 elever utgör en härlig mångfald där olika etnicitet och bakgrund får möjligheten att stråla samman. Skolan består av positiva medarbetare, en väl utbyggd elevhälsa, nyfikna och studiemotiverade elever och en ledningsgrupp med tillhörande administrativt stöd. Tillsammans bidrar vi till utveckling och arbetsglädje, vi känner stolthet över vår arbetsplats och motiveras av vårt meningsfulla uppdrag. Till höstterminen 2018 söker vi nu en lärare med behörighet att undervisa i idrott och engelska på högstadiet.