Hemtjänstgruppen i Kristdala söker vikarie

Hemtjänstgruppen i Kristdala söker vikarie

Som undersköterska är du direkt underställd enhetschefen. Arbetet i hemtjänsten innebär att du är med och verkställer insatser gällande omsorg, vård och service till våra brukare som är bosatta i det egna hemmet. Arbetsuppgifterna är skiftande och variationsrika. Det kan handla om personlig omvårdnad, städ, inköp, aktivering/rehabilitering utifrån enskild brukares förutsättning, att vara kontaktman samt upprätta genomförandeplaner. Det kan även förekomma medicinska arbetsuppgifter på delegering av sjuksköterska. Självklart deltar du i vår verksamhetsutveckling, kvalitetssäkring och kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är examinerad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Önskvärt om du har erfarenhet från äldreomsorgen samt erfarenhet av att arbeta i en politikerstyrd organisation. Arbetet i hemtjänstgruppen är självständigt men förutsätter samarbete, vi söker därför dig som trivs att arbeta både ensam och i grupp. Som person har du förmåga att se verksamhetens helhet likväl som varje individs förutsättningar. Du har grundläggande datavana, är strukturerad, kvalitetsmedveten med god problemlösningsförmåga. Eftersom dokumentation är ett återkommande inslag behöver du kunna kommunicera väl i tal och skrift på svenska. B-körkort är ett krav. För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta med vår målgrupp men också i en verksamhet där arbetsglädje står i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vi vill att du är: * lyhörd och empatisk * trygg i dig själv med professionell framtoning * öppen med tillhörande god samarbetsförmåga * flexibel, du har lätt att anpassa dig till rådande omständigheter Vi använder oss av en löpande rekryteringsprocess så vi hoppas att du som är intresserad av tjänsten registrerar din ansökan så snart som möjligt, varmt välkommen!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat. Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Elin Nilsson
Telefon 0491-76 47 24
Område Oskarshamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Äldreomsorgen (ÄO) är ett av fyra områden inom Socialförvaltningen. Det är vår största verksamhet med ca 700 anställda och omfattar boende, hemtjänst, aktivering samt biståndshandläggning. Äldreomsorgen samverkar i olika frågor med diverse områden, förvaltningar, landsting och myndigheter. Hos oss är värdegrunden viktig den präglar allt vi gör och fungerar som vår ledstjärna. Nu söker vi en vikarierande undersköterska till Kristdalas hemtjänstgrupp. Som undersköterska har du i uppdrag att verkställa beviljade omsorgsinsatser och serviceinsatser enligt Socialtjänstlagen (SoL) och hälso/sjukvårdsinsatser enligt hälsosjukvårdslagen (HSL). Kristdala är ett samhälle beläget cirka 25 km från Oskarshamn. Hemtjänsten här består av två arbetsgrupper som båda utgår från centrala Kristdala men som är uppdelade i geografiska områden.