Fritidspedagog till Rödsleskolan

Fritidspedagog till Rödsleskolan

Om arbetsplatsen
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Rödsleskolan är en F-9 skola belägen intill natursköna Döderhultsdalen ca 4 km från centrala Oskarshamn. Vår skola har runt 750 elever samt en tillhörande grundsärskola (årskurs 1-9) som består av ca 20 elever. Hela området jobbar utifrån visionen Ett gott liv och för oss är varje dag en viktig dag. Våra elever och medarbetare ska må bra i våra verksamheter och vi lägger stort fokus på att skapa värdefulla relationer med tillhörande goda resultat.

Arbetsuppgifter
Vi söker en legitimerad fritidspedagog/lärare i fritidshem till ett av fritidshemmen på Rödsleskolan. Tillsammans med andra förskollärare kommer du att ansvara för verksamheten samt tjänstgöra som resurs för elev del av dag. I uppdraget ingår planering, genomförande och dokumentation av fritidshemmets verksamhet. Som resurs stödjer du elever i lärandet utifrån den ordinarie undervisningen. Du tycker om att arbeta i en verksamhet där eleven och kollegialt lärande är i fokus. Skolutvecklingsfrågor och flexibilitet är något du värderar högt.

Kvalifikationer
Det är viktigt för oss att du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att utveckla samt underhålla relationer, med såväl elever, som kollegor och vårdnadshavare. Du är en handlingskraftig person med ett positivt förhållningssätt och som har en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd, kreativ och möter varje elev utifrån elevens egna förutsättningar och anpassar verksamheten efter elevens behov och utmaningar i sitt lärande. Du har även en förmåga att snabbt kunna anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du ser möjligheterna framför problemen och tycker om att skapa förutsättningar och kreativa lösningar. Goda IKT-kunskaper är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi tillämpar löpande rekrytering så varmt välkommen med din ansökan redan idag! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat. För att kunna bli aktuell för en anställning behöver du kunna visa upp följande utdrag ur belastningsregistret: För arbete inom skola eller förskola. Detta hittar du under https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/ Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Charlotte Bogren
Telefon 0491-76 49 50
Område Oskarshamn
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5 000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv.