Flexibla undersköterskor till resurstjänster på Nyhem

Flexibla undersköterskor till resurstjänster på Nyhem

Om arbetsplatsen
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Äldreomsorgen är förvaltningens största område med ansvar för särskilda boende, gruppboende, korttidsboende, trygghetsboende, hemtjänst, anhörigstöd, träffpunkt och myndighetshandläggning.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som är flexibel och tycker om utmaningar. Dessa tjänster innebär att du kommer utföra arbetsinsatser både i det egna hemmet och på de särskilda boendena. De särskilda boendena omfattar två avdelningar för personer med demens samt två avdelningar somatisk inriktning. Du kommer även att arbeta i de två hemtjänstgrupperna som finns i Kristdala. Här finns verkligen utrymme för dig som vill prova på allt och tycker om att ha ett varierande arbete. Som undersköterska är du direkt underställd enhetschefen. Arbetet består av att verkställa beviljade omsorgsinsatser och serviceinsatser enligt Socialtjänstlagen (SoL) och hälso/sjukvårdsinsatser enligt Hälso-sjukvårdslagen (HSL).

Kvalifikationer
Du som söker är utbildad undersköterska och att du har körkort är ett krav. Du har god förmåga att se helheten och varje enskild individs förutsättningar och behov. Du är flexibel, lyhörd, har god samarbetsförmåga och trivs i en verksamhet med högt tempo och arbetsglädje. Du ansvarar tillsammans med övrig personal för att brukarna tillgodoses med omsorg, vård och service. Du medverkar till aktivering och rehabilitering utifrån den enskildes förutsättningar. Du utför på delegation från legitimerad personal medicinska arbetsuppgifter. Du deltar i verksamhetsutveckling, kvalitetssäkring och kompetensutveckling. Vår utgångspunkt är alltid den enskilde och dennes välmående.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat. Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Elin Nilsson
Telefon 0491-76 47 24
Område Oskarshamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Undersköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5 000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv.