Fastighetsskötare till Oskarshamns kommun

Fastighetsskötare till Oskarshamns kommun

Som fastighetsskötare hos oss på Oskarshamns kommun kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara: * Tillsyn och reperation av uppställd utrustning, som tillexempel lekutrustning. * Sophantering och byte av lysrör och glödlampor. * Filterbyten i ventilitationsaggregat. * Tillsyn av el och brandanläggningar. * Diverse reperationsuppdrag på el och vvs-utrustning. * Uppdrag från verksamheten, exempelvis uppsättning av hyllor och dylikt. * Trädgårdsarbete. * Snöskottning. Du kommer att tillhöra en härlig fastighetsskötargrupp med vår arbetsledare som er närmsta kontakt. Din arbetstid är dagtid måndag - fredag, även jourtjänstgöring kan komma att bli aktuell

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom vvs, och fastighets, alternativt el eller driftteknik. Vi ser också att du har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du kommer att utföra arbete på ventilationsanläggningar och därför är erfarenhet inom detta också meriterande. Som person är du mån om att ge våra kunder din allra bästa service, du har en positiv framtoning och är bekväm i det personliga mötet med kunden. Du är ansvarsfull, pålitlig och van att arbeta självständigt. Samtidigt är du också en god samarbetspartner som stöttar och hjälper dina kollegor. Med hjälp av din flexibilitet, din portion av humor och arbetsglädje så tror vi att du kan komplettera vårt driftiga team. Körkort B är krav. Meriterande är om du har truckkort, motorsågsutbilning samt mobil plattform. Du som söker ska även ha god datavana och kunna formulera dig väl i tal och skrift på svenska. Meriterande är det om du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Vi söker just nu goda medarbetare till en tillsvidaretjänst och ett vikariat som sträcker sig fram till slutet av mars 2020. Löpande rekrytering kan komma att tillämpas så välkommen med din ansökan redan idag.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat. För att kunna bli aktuell för en anställning behöver du kunna visa upp följande utdrag ur belastningsregistret. För arbete inom skola eller förskola. Detta hittar du under https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/ Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Jonas Sjöberg
Telefon 0491 76 41 61
Område Oskarshamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 5 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Fastighetsavdelningen är en av fyra avdelningar inom Tekniska kontoret. Vi ansvarar för drift, skötsel och underhåll av kommunens fastighetsbestånd samt genomför ett stort antal ny- och ombyggnadsprojekt. Vi förvaltar skolor, förskolor, äldreboenden, förvaltningsbyggnader mm. Till vår avdelning söker vi nu en driven och serviceinriktad fastighetsskötare som kommer att arbeta främst på Kristinebergsskolan med tillhörande fastigheter.