Elevassistent

Elevassistent

Vi söker dig som vill arbeta som elevassistent och fungera som ett stöd för en elev på ett av våra nationella program. Elevassistenten ansvarar för en funktionshindrad elev med begränsad rörlighet. Elevassistenten är med eleven under dennes hela skoldag och ger det stöd som krävs i uppdraget under skoldagen. Assistenten ska hjälpa till med att skapa individuella lösningar för att eleven ska kunna tillgodogöra sig kunskaper och färdigheter. Det ingår även arbete med olika tekniska hjälpmedel som stöd i elevens lärandeprocess.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med ungdomar. Du bör ha lägst gymnasieutbildning och det är önskvärt att du har någon form av pedagogisk erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med funktionsnedsättningar och/eller utbildning inom området. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi använder oss av en löpande rekryteringsprocess och ser därför gärna att du som är intresserad av tjänsten registrerar din ansökan så snart det är möjligt. Om du erbjuds tjänsten kommer du att behöva uppvisa utdrag från belastningsregistret. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat. Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Magnus Rydhage
Telefon 0491-76 45 09
Område Oskarshamn
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Den här tjänsten som elevassistent har placering på Oscarsgymnasiet i Oskarshamn. Här finns både högskoleförberedande program och yrkesprogram, som även de kan ge högskolebehörighet. Dessutom erbjuds samtliga introduktionsprogram, gymnasiesärskola, vuxenutbildning och SFI. Eleverna får möjlighet att skaffa sig kunskaper och färdigheter inom det område som de brinner för, få en grund för att gå vidare i livet och förutsättningar för såväl fortsatta studier som ett spännande yrkesliv. Oscarsgymnasiet är Möjligheternas skola - Vi satsar på Dig, framtiden och världen.