Badvärd sökes till Arena Oskarshamn

Badvärd sökes till Arena Oskarshamn

Som badvärd kommer du att arbeta för att ge bra service och säkerhet för våra badgäster på Arena Oskarshamn Bad & Gym. Arbetet är fysiskt krävande med en arbetsmiljö som kan vara varm, fuktig och bullrig. Du arbetar tillsammans med ett glatt och trevligt gäng som arbetar hårt mot gemensamma mål med kunden i fokus. Du arbetar i skift med helgtjänstgöring. Vi har som mål att ha en hel, ren och fräsch anläggning och arbetar därefter. Som badpersonal arbetar du med städ, receptionstjänst, badbevakning, simskolor, vattengymnastik, arombastu/aufguss m.m. En stor del i arbetet är att du kommer ha en viktig roll i vår simskola genom att leda egna grupper. Under hösten utökar vi vår simskola med att utbilda elever i förskoleklass. Vattengymnastiken är bredvid Arena Oskarshamn där du själv leder gruppträningar till musik.

Kvalifikationer
Vi söker nu dig som är utbildad simlärare via Svenska livräddningssällskapet men som också har utbildningar i HLR, D-HLR, vattenlivräddning samt vattengympainstruktör. Meriterande är om du även har utbildning i Arombastu/Aufguss. Givetvis ser vi gärna att du har en tidigare erfarenhet av liknande yrke eller annat serviceyrke. För oss är det oerhört viktigt att du har en god samarbetsförmåga där du gillar att arbeta i arbetslag för att driva utvecklingen framåt. Du är duktig på att planera och genomföra ditt arbete och du tycker om att ha varierande arbetsuppgifter. Du har lätt för att skapa goda relationer du har ett driv i dig med ett serviceminde tänkt med kundens bästa i fokus. Dina kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är goda. Meriterande är även om du kan flera språk. Önskvärt är även att du innehar körkort B.

För att kunna bli aktuell för en anställning behöver du kunna visa upp följande utdrag ur belastningsregistret. "För arbete inom skola eller förskola". Detta hittar du under https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/ Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Anton Berntsson
Telefon 0491-88192
Område Oskarshamn
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv. Oskarshamns kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Fritidskontoret, som tillhör Bildningsförvaltningen i Oskarshamns kommun, ansvarar för att driva badplatser, fritidsgårdar, fotbollsplaner och nu även den senaste anläggningen Havslätts Camping. Sammanlagt driver vi över trettio besöksanläggningar från norr till söder, från öst till väst. Den största anläggningen är Arena Oskarshamn med nästan 500000 besökare per år. Fritidskontorets organisation växer från år till år - såväl till antal medarbetare som till kompetens. Vår organisation söker ständigt nya utmaningar med fokus på att skapa mervärde för både kommuninvånarna och våra andra besökare.