Arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterskor sökes till sommaren

Arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterskor sökes till sommaren

Till sommaren 2019 söker Socialförvaltningen i Oskarshamns kommun semestervikarier i form av legitimerad personal till Hälso- och sjukvårdsenheten. Vi söker arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast och sjuksköterskor med eller utan specialistutbildning. Vi har två semesterperioder, vecka 25-28 och 29-32. Vi ser gärna att du kan arbeta under hela perioden, ange i ansökan om du inte kan arbeta under någon vecka eller period. Som arbetsterapeut/fysioterapeut/sjukgymnast I Oskarshamn kommun arbetar du med rehabilitering och habilitering i ordinärt och i särskilt boende, korttidsboende och bostad med särskild service. Rehab/habpersonal arbetar måndag- fredag, heltid eller deltid efter önskemål. I Oskarshamn kommun finns det sjuksköterskor i tjänst dygnet runt d v s dag-, kvälls- och nattetid samt helger. Vi är öppna för flexibla schemalösningar. Som sjuksköterska i Oskarshamn kommun kan du arbeta dagtid med ett ansvarsområde som patientansvarig sjuksköterska inom både ordinärt som särskilt boende samt i hemsjukvård. När du arbetar kvällar och helger har du hela kommunen som arbetsområde.

Kvalifikationer
I grunden är du legitimerad arbetsterapeut/fysioterapeut/sjukgymnast/sjuksköterska eller distriktssjuksköterska. Att kunna arbeta självständigt är en förutsättning för det här arbetet men du måste också kunna samarbeta i team. I dessa konstellationer kommer det finnas olika yrkesgrupper och det är därför viktigt att du är en naturlig ledare för din profession. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Arbetet innebär krav på god organisationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Erfarenhet är önskvärd men inget absolut krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat. Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Karin Nilsson
Telefon 0491-76 47 34
Område Oskarshamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 15 mars (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Hälso- och sjukvårdsenheten (HSE) är ett eget verksamhetsområde inom socialförvaltningen som ansvarar för den hälso- och sjukvård som bedrivs inom äldreomsorgen (ÄO) och området för personer med funktionsnedsättning (OF). HSE omfattar en rehabiliteringsenhet och en sjuksköterskeenhet. Som sjuksköterska svarar man för hälso- och sjukvårdsinsatser inom kommunens ansvar för hemsjukvård i ordinärt boende, samt kommunens ansvar för hälso- och sjukvård i särskilt boende, dagverksamhet och gruppbostäder.