Vi söker truckförare!

Vi söker truckförare!

För sommarperioden söker vi nu två truckförare till OKAB i Oskarshamn där dina arbetsuppgifter kommer att bestå av truckkörning samt exempelvis utleverans och orderplock.

Anställningen innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Din profil

Du har erfarenhet från lager, industri och truckkörning. Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Vidare har du goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har truckkort med minst B1 behörighet.

Tjänstgöringsort; Oskarshamn
Arbetstider; Dagtid måndag till fredag
Omfattning: Heltidsarbete under sommarperioden juni till augusti.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag den 21 april. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Olsson på telefonnummer 0480- 43 20 57 eller sanna.olsson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se