Vi söker produktionspersonal

Vi söker produktionspersonal

Vi söker nu två blivande medarbetare inom produktion till vår kund i Oskarshamn.

Anställningen innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Dina arbetsuppgifter

Uppgifterna är bland annat att sköta maskiner enligt givna instruktioner, montera, göra kvalitetskontroller och se till att alla process-tekniska parametrar stämmer. Du kommer få instruktioner men samtidigt är det viktigt att kunna lösa problem som dyker upp själv. Du arbetar i grupp där du roterar inom avdelningen.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
  • Har avslutad gymnasieutbildning
  • Har arbetslivserfarenhet inom industri
  • Kan svenska och i både tal och skrift
Meriterande om du dessutom innehar:
  • Utbildning inom teknik
  • Tekniskt intresse
  • Truckkort
Som person är du driven, engagerad och villig att lära dig nya uppgifter. Du har en positiv inställning och för att trivas i rollen ser vi att du har ett tekniskt intresse och en förmåga att lösa problem.

Tjänstgöringsort: Oskarshamn
Omfattning: Heltid med start omgående och sträcker sig till 19 juli.
Arbetstider: Dagtid vardagar

Sista ansökningsdatum är den 28 april , men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sofia Nyberg på sanna.olsson@onepartnergroup.se eller på telefonnummer 0480-43 20 57.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Oskarshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se